Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Verdens bedste steder at dykke

Tema

Verdens bedste steder at dykke

Verdens bedste steder at dykke
november 26
23:43 2015

Fan af dykning? Vil du udfordre dig selv og prøve en ny oplevelse under havet? Her er nogle idéer til at overtale dig til at prøve at dykke nogle af de bedste steder i verden.

Blue Heron Bridge – Riviera Beach, Florida, USA

Du vil blive forbløffet over det mærkelige og utrolige havmiljø, der lurer i det lave vand ved Riviera Beach’s Blue Heron Bridge. Det er det perfekte sted at jagte små skabninger, da det kun er 3,5 meter dybt.

florida-scuba-diving_small

Vi anbefaler at du dykker når tidevandet er på sit højeste, så du kan tage over på Riviera Beach Marina og bestille dagens fangst, og nyde delikat frisk seafood.

The Yongala, Australien

Ved dette skibsvrag ud for kysten i Queensland vil du som de andre steder være i stand til at se utallige havvæsner som djævlerokker, søslanger, blæksprutter, havskildpadder, hajer, fiskestimer og, selvfølgelig, spektakulære koraller.

australia-scuba-diving_small

Dette er historien bag Yongala: Skibet sank under en cyklon i 1911 og dræbte 122 mennesker. I 1981 blev dette 109-meter lange skib sat under officiel beskyttelse af Historic Shipwrecks act.

Shark and Yolanda Reef, Det Røde Hav, Egypten

Her kan fans af dykning nyde tre forskellige dyk i et: Anemone City, Shark Reef med et spektakulært fald og Yolandas vrag.

egypt-scuba-diving_small

Takket være strømmene er dette et godt sted til strømdykning og til at se pelagiske fiskearter. Du vil måske gerne prøve det populære dyk, der starter ved Anemone City og tager dig til Shark Reef med sit fald og ender ved Yolandas vrag.

Nakwatkto Rapids – British Columbia, Canada

Vil du gerne stå på vandski, mens du er bundet til et træ? At prøve denne utrolige oplevelse er muligt ved Turret Rock, også kendt som Nakwakto Rapids, et legendarisk dyk i British Columbia, som har en af verdens hurtigste havstrømme.

canada-scuba-diving_small

Dette er også kæmpemuslingernes kongerige, et gigantisk krebsedyr, der kan findes få andre steder. Pas på skift i tidevandet, da de kun tager 15 til 30 minutter her.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment