Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Verdens syv vidundere

Tema

Verdens syv vidundere

Verdens syv vidundere
november 03
23:25 2015

Verden er fuld af imponerende monumenter beliggende steder som er et must for alle ivrige rejsende. De følgende monumenter vil efterlade dig stirrende med åben mund.

Kristus-statuen: Rio de Janeiro, Brasilien

2 christ rio

Denne kolossale statue, på toppen af Corcovado 38 meter oppe, dominerer hele byen Rio de Janeiro. Bygget som et religiøst symbol i 1931 af den lokale ingeniør Heitor da Silva, repræsenterer Jesus med åbne arme som et symbol på fred.

Pyramiden i Chichén Itzá: Yucatan, Mexico

2 Chichén Itzá

Det sidste Maya-tempel er det største og mest populære af alle Maya-templer. Det blev brugt som politisk og økonomisk centrum af Maya-civilisationen. Turister der vandrer omkring de forskellige konstruktioner vil opdage dets arkitektoniske blandinger.

Macchu Picchu: Peru

2 machu picchu

Den såkaldte “by i skyerne” blev bygget i det 15. århundrede. Peruvianere kan prale af at have en af de mest ekstraordinære bosættelser omringet af et imponerende landskab: Andes-plateauet, Amazonas og Urubamba-floden.

Byen forblev tabt under den spanske erobring, men blev heldigvis genopdaget af Hiram Bingham i 1911.

Den Kinesiske Mur

2 great wall china

Mine damer og herrer, her er det største menneskeskabte monument, der nogensinde er blevet bygget. Lavet af sten, mursten, sammenpresset jord og træ, blev den bygget udelukkende af strategiske årsager – for at forhindre mongolske stammer i at invadere Kina.

Petra: Jordan

2 petra

Bygget af nabatæernes Kong Aretas IV, er Petra nu-til-dags et imponerende eksempel på kulturen i Mellemøsten. I yderkanten af den arabiske ørken, kan rejsende, der udforsker gangene og kamrenene, ikke gå glip af det græsk-romerske teater og gravene i paladset.

Taj Mahal: Agra

2 taj mahal

Dette enorme mausoleum er anset som den altoverskyggende juvel i muslimsk kunst i Indien og et symbol på Indiens rige historie. Lavet af hvid marmor blev Taj Mahal bestilt i 1932 af kejser Shah Jahan for at mindes hans afdøde hustru.

Colosseum: Rom

2 colosseum

Sidst men ikke mindst, dette fantastiske amfiteater, Romerrigets stolthed og hjem for gladiatorkampe og lege. Noget som besøgende sikkert ignorer er, at moderne stadioner stadig bærer præg af Colosseums originale design.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment