Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Julefrokost i udlandet

Europa

Julefrokost i udlandet

Julefrokost i udlandet
december 28
16:13 2015

Forkæl dine ansatte eller samarbejdspartnere og tag dem med på en mindeværdig julefrokost i nye rammer.

Hvis du ønsker at honorere dine medarbejderes indsats på en lidt anden måde end sidste år, og du er løbet tør for kreative ideer indenfor Danmarks grænser, så kunne en udlandsrejse til fornuftige priser via Bravofly være svaret. Nye rammer skaber grobund for andre samtaler og kan styrke relationerne på arbejdspladsen, hvilket kan medvirke til, at virksomheden kommer godt fra start i det nye år.

Den europæiske storby Prag der ånder af liv og historie kan med sine omkring 1,25 millioner indbyggere være et godt alternativ til en livlig destination at afholde sin julefrost. Udover at byde på paladset Pragborgen, kirker og et kloster, så byder byen på lige så fantastiske øl på hyggelige beværtninger, som byen er smuk, og øl er ofte blandt de våde varer, som bliver indtaget til en julefrokost.

shutterstock_212586004

Her kan du kan invitere dine gæster på berømte øl i verdensklasse og tilmed matcher de i forvejen billige flybilletter de billige ølpriser.

På halvanden time kan du typisk skifte den danske scene ud med den tjekkiske, og der er flere flyafgange på dagligt. Denne by indeholder et hav af mikrobryggerier, men de typiske ølmærker du møder er Urquell, Staropramen og Budvar. Det kunne derfor være en idé at gøre ølsmagning til et tema for rejsen, som typisk kunne strække sig over en hel weekend. En anden mulig aktivitet som ligger lidt udenfor den traditionelle sightseeing er Dragon Race. Her konkurrerer du og dit team i sejlads i dekorerede både af ca. 12 meters længde med plads til omtrent 20 personer i hver og henvender sig derfor til en mellemstor virksomhed. Hver både har en kaptajn, som typisk er en professionel instruktør, der selvfølgelig har sørget for en præmie til vinderen af sejladsen.

Flere rejsebureauer tilbyder en pakkeløsning på tre overnatninger inkl. rejse, guidet ture og aktiviteter og derfor bliver selve julefrokosten blot en del af en større tur, som kan styrke dit team både socialt og fagligt.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment