Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > De mest forbløffende steder du skal se inden du dør

Tema

De mest forbløffende steder du skal se inden du dør

De mest forbløffende steder du skal se inden du dør
december 06
11:21 2015

Livet er utroligt kort, så lev hvert øjeblik som var det det sidste. Jeg kan ikke finde på en bedre måde, at gøre det end ved at rejse rundt i den enorme verden omkring os. Behov for inspiration til at komme i gang? Her giver vi dig en fristende liste.

Plitvice Lakes National Park, Kroatien

Grundlagt i 1949 er dette den største nationalpark i Kroatien og den ældste i Sydøst Europa. Dette naturlige vidunder er beliggende i den bjergrige del af det centrale Kroatien.

Plitvice-Lakes-National-Park-Croatia

Udover dens utrolige plante- og dyreliv, tilbyder Plitvice et overflødighedshorn af aktiviteter til de besøgende såsom cykling eller vandreture på dens smukke stuer, mens man beundrer dens utrolige farver, landskab og dyreliv. Uanset årstid, så har Plitvice Lakes en unik charme hele året, så tag et par gode støvler og din bedste orienteringsevne med og omfavn denne oplevelse.

Nishinomaru Garden, Japan

Pak din kuffert denne april og oplev foråret som du aldrig har set det i Nishinomaru Garden, der åbnede i 1965. Lad dine drømme blomstre sammen med de 600 kirsebærtræer og abrikosblomster i denne enorme have på omkring 64 000 kvadratmeter.

Japan,-Osaka,-Nishinomaru-Garden_small

Blandt den brede variation af træer vil du også kunne se den mest berømte art af kirsebærtræer blomstre, someiyoshino.

Eilean Donan Castle, Skotland

Fan af slotte og middelalderen? Så er Skotland lige landet for dig. De fleste af jer har hørt om landets utallige slotte, men i har sikkert ikke hørt om Eilean Castle, et af Highlands hovedattraktioner og  en af de mest ikoniske slotte i Skotland. Ejet af MacRae-familien ligger dette slot på en ø omringet af de respektindgydende Kintail-bjerge.

Scotland,-Eilean-Castle_small

Det var først et kloster og blev ikke et slot før det 13. århundrede i et forsøg på at beskytte området mod vikinger. I det 18. århundrede blev et bombarderet og herefter genopbygget mellem 1912 og 1932.

Fordyb dig selv i denne historiske skat ved at gå rundt i værelserne og opdag artefakter, våbner og kunst fra slottets storhedstid.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment