Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > De mest genkendelige seværdigheder i verden

Tema

De mest genkendelige seværdigheder i verden

De mest genkendelige seværdigheder i verden
december 01
22:00 2015

Verden er fuld af smukke steder, der er værd at se, men kun nogle af dem er originale og ikoniske. Her inviterer vi dig til at opdage nogle naturlige vidundere og arkitektoniske mirakler, der vil efterlade selv den mindst påvirkelige rejsende mundlam.

Kaaba (Mekka, Saudi Arabien)

Mine damer og herrer, denne kubiske bygning beliggende lige i midten af Masjid al-Haram er det ældste og mest hellige sted i Islam, samt en af de mest kendte kulturelle monumenter i verden.

Ifølge koranen blev Kaaba konstrueret af Abraham og hans søn Ismael. Bygningen har en moské bygget omkring sig, Masjid al-Haram. Alle muslimer – uanset hvor de er – skal vende ansigtet mod Kaaba når de beder.

saudi-arabia,-Mecca,-the-Kaaba_small

Hajj kræver desuden  at pilgrimmene skal gå syv gange rundt om Kaaba. Når de gør det så skal de gå omkring mod urets retning.

Angkor Thom (Cambodja)

Dette er en 3km2 omgivet af mure og voldgrave kongelig by, og anses for at have været den sidste og længstlevende hovedstad for Khmer imperiet.

I 1181 påbegyndte Jayavarman VII et massivt byggeprojekt over hele imperiet, og konstruerede Angkor Thom som sin nye hovedstad. Han byggede en kæmpe aflukket by omkring de eksisterende strukturer, Baphoun og Phimeanakas og tilføjede ydervæggen og voldgraven samt nogle imponerende templer som Bayon.

cambodia,-Angkor-Thom_small

De fem indgange til byen, en for hvert kardinalpunkt, er også bemærkelsesværdige.

Sultan Ahmed Moskéen (Istanbul)

Denne historiske moské bygget mellem 1609 og 1616 er populært kendt som den Blå Moské på grund af de blå fliser, der dekorerer dens inderste vægge.

Turquia,-Istanbul,-Sultan-Ahmed-mosque_small

Moskéen har en grav til sin grundlægger, Ahmed 1, en madrasah og et hospice.

Fuji-bjerget (Japan)

Vi introducerer dig til det højeste bjerg i Japan, som også er en aktiv vulkan. Det er et kulturelt og religiøst symbol for landet, da det i århundreder har inspireret kunstnere. Nu-til-dags tager folk stadig på pilgrimsrejse til dette hellige bjerg.

japan,-honshu,-mount-Fuji_small

Et besøg af Fuji er den perfekte undskyldning for at undgå byens stres og jag.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment