Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan du besøge i Albaicín i Granada?

Europa

Hvad kan du besøge i Albaicín i Granada?

Hvad kan du besøge i Albaicín i Granada?
december 01
22:27 2015

Granada er et smukt sted at gå på opdagelse, fordi det er en by hvor hvert hjørne er virkelig utroligt. Der er også mange rigtig interessante bydele i Granado som fx Albaicín.

spain, granada, albaic+¡n, calle

Denne bydel blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1994. Derfor er denne labyrint af smalle gader den mest besøgte del af byen. Det er samtidig den ældste i Europa.

Nyd de bedste oplevelser i denne berømte bydel i Granada!

Den er karakteriseret af smalle gader, små pladser, bakker og steder der ligger gemt væk. Hvis vi skal snakke om en typisk konstruktion for dette sted, så er det uden tvivl Carmenerne. De vil overraske dig med deres imponerende brug af vand, da vand er den vigtigste ting i denne slags bygninger, den mest kendte i byen og kendt over hele verden. Hovedpersonen der giver personlighed til denne bydel er de typiske huse med haver, der kaldes Carmener.

spain,-granada,-albaic+¡n_small

Disse Carmener er normalt private hjem selvom det er muligt at besøge nogle af em og se hvordan folk boede for nogle år siden. Carmen de la Victoria, Casas del Chapiz og Max Moreau-mueseum på toppen af denne bydel er specielt vigtige på grund af deres historie, en historie der består af interessante legender.

Find fly til Granada en masse steder på internettet!

Hvis du vil have den typiske tour, så kan du starte fra Paseo de los Tristes og så gå op ad den stejle Cuesta del Chapiz og til sidst vil du ankomme ved El Salvador-kirken, der var en moské for lang tid siden.

Hvis du overvejer at besøge Granada, så skal du ikke snyde dig selv for dette ekstraordinære nabolag.

spain,-granada,-albaic+¡n,-arco_small

Du skal også vide, at du kan spise i byen til de bedste priser i verden. Den kaldes hovedstaden for tapas og de er især berømte i Albaicín og den typiske ret er “Plato Alpujarreño”.

Du kan desuden finde Placeta de Aliatar, Arco de las Pesas og Plaza Larga i denne bydel.

Flyv til Granada og opdag den mest vidunderlige by i verden.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment