Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan du lave i Edinburgh?

Europa

Hvad kan du lave i Edinburgh?

Hvad kan du lave i Edinburgh?
december 21
13:55 2015

Edinburgh er Skotlands hovedstad og det er en by, hvor hver afkrog er utrolig. Ikke bare er monumenterne, parkerne og haverne imponerende, men maden er også.

Selvom det vigtigste sted, og hovedmotivationen for folk til at tage til Edinburgh, er slottet, så er der mange flere imponerende steder at se, som rejsende virkelig synes godt om.

Den første interessante ting du skal vide er, at alle vejene i Edinburgh forenes med Princess Street, der er hovedvejen i hovedstaden. Ydermere er der her den mest besøgte udkigspost over byen. Herfra kan man se slottet, den gamle bydel og Nordsøen.

Princess Street

Hvis du vil se byen ved solnedgang, så er det bedste sted Carlton Hill, den bedste bakke i byen, hvor der er virkelig malerisk. Her er der mange interessante neoklassiske monumenter, der blev bygget i det 19. århundrede.

En anden vigtig bakke er uden tvivl Arthur’s Seat. Her ligger en af de bedste restauranter, der serverer traditionel skotsk mad, og den hedder 21212. Den ligger på toppen af bakken. På vej tilbage bør du besøge Palace of Holyrood, hvor Maria Estuardo boede, og hvor kongefamilien nu nogle gange bor. Foran paladset ligger bygningen, der huser det skotske parlament. En anden hovedvej er Royal Mile, der forbinder paladset med slottet. På denne vej er hvert hjørne overraskende.

Palace of Holyrood

Hvis du vil besøge nogle kirker, så er den mest anbefalede Cannon Gate, det var her Sarah, barn af Prinsesse Ana, blev gift.

Hvis du kan lide historie, så anbefales Museum of the City, og hvis du kan lide historien om Harry Potter, så skal du have en kop kaffe på Elephant House, hvor J.K. Rowling skrev den første bog om karakteren.

Der kan konkluderes, at der er mange smukke og utrolige steder at se i Edinburgh. Hvis du beslutter dig for at rejse dertil, så kan du finde de billigste fly online.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment