Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Amerika > Hvad kan du se i Washington på 48 timer?

Amerika

Hvad kan du se i Washington på 48 timer?

Hvad kan du se i Washington på 48 timer?
december 14
00:25 2015

Washington er en vigtig by, men ikke kun fordi det er USAs hovedstad, men fordi den har en masse uforglemmelige steder at besøge, som jeg uden tvivl også gerne vil se.

Hvis du kun har 48 timer til at besøge byen, så kan du tage en rute på 6,5 km, der tager dig rundt om monumenterne, startende ved Capitol Hill og sluttende på National Cemetery eller Arlington. At besøge Washington, selv hvis det bare er for 48 timer, er en oplevelse, som alle skal have i deres levetid.

Det første sted du skal besøge er Capitol Hill. Indgangen er gratis, men det gælder for stort set alle seværdigheder i Washington. Jeg vil også anbefale at tage på guidede ture, både for at få det meste ud af turen, men også for at lære om Washingtons meget vigtige historie. En anden seværdighed du kan besøge i disse dage er statuen af George Washington i også Capitol Hill.

washington capitol hill

National Mall er også spektakulært at se. Det består af en række haver fordelt over hele centeret. Et andet vigtigt sted at besøge er National Museum of Air and Space. De har den største samling af fly i verden.

washington national mall

En anden særlig seværdighed du skal besøge, er monumentet dedikeret til 2. Verdenskrig. Det er en virkelig imponerende bygning og den er altid stærkt bevogtet. De følelser du kan opleve, når du ser det, er ubeskrivelige. Til sidst på denne tur skal du besøge Lincoln-monumentet, Denne bygning ligner et græsk tempel, på ydersiden er der store søjler og indenfor er den utrolige skulptur af den tidligere amerikanske præsident, Abraham Lincoln. Den blev lavet af Daniel Chester. Det er gratis at komme ind, som ved de andre steder.

washington veteran memorial

På den sidste dag kan du besøge National Cemetery. Den har vigtige gravsteder som  fx JFKs. Herfra kan du også se Det Hvide Hus, det mest berømte sted i Washington. Desværre kan du kun se denne spektakulære bygning på afstand, da offentligheden ikke må komme indenfor.

Hvis du beslutter dig for at besøge Washington, så vil du få en af de bedste oplevelser i dit liv. Denne by er måske en af de mest imponerende i verden. Der er mange grunde til at besøge Washington.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment