Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Oceanien > Hvilke er de bedste steder at besøge i Australien?

Oceanien

Hvilke er de bedste steder at besøge i Australien?

Hvilke er de bedste steder at besøge i Australien?
december 11
00:54 2015

Australien er et af de bedste lande at udforske og opdage på grund af dets naturlige skønhed. Mange folk ser det stadigvæk ikke som en typisk feriedestination, så vi får normalt en masse spørgsmål omkring hvad man kan se og hvad man kan lave, når man er på ferie der.

Australia,-Ayers-Rock_small

Fordi Australien er så stort, så er det første spørgsmål som regel: “hvor skal vi tage hen?” eller “hvad kan man få at spise?”.

Så efter at have researchet meget omkring dette spektakulære land, så virker det til, at de mest populære steder at besøge er strandede og kystbyerne. En af mine favoritdestinationer er også de små øer, en meget populær men også ubebyggede er Fraser Island. Selvom strande kan være et virkelig typisk sted at besøge, så er Australien meget berømt for at have nogle af de smukkeste strande i verden. I denne artikel vil jeg sige hvilke, der er de bedste, smukkeste og, vigtigst, mest ukendte.

Australia,-beach_small

Hvis du vil besøge de strande der er mindst kendte og stadig uberørte så tag til vestkysten. Den er fuld af betagende landskaber, afsidesliggende strande, venlige byer og en masse muligheder for at surfe, både for folk som er øvede og dem der bare gerne vil prøve. Byron Bay, beliggende på østkysten, er også berømt for surfing og windsurfing. Østkysten er ful af naturlige overraskelser samt en bred variation af aktiviteter som hvalkigning i Jervis Bay. Andre utrolige strande som du ikke må gå glip af er: Hyams beach, Greenfields, Chinamans, Greenpatch, Murrays og Workman’s beach.

Besøg en af de mest ukendte lande i hele verden.

Sidney er uden tvivl noget du ikke må gå glip af, mens du er i Australien. Byen er ikke bare ung, hip og spændende. Den er foret med utrolige strande hvor det travle byliv og de afslappede strandvibes klasker sammen og skaber en fantastisk atmosfære. Jeg anbefaler Manly, Collaroy og Freshwater der er beliggende på den nordøstlige kyst og Tamarama, Bronte, Clovelly og Cogee som er sydøstlige strande.

Australia,-sidney,-Opera-House_small

 Som du kan se er der smukke strande over hele landet og på grund af størrelsen vil udforskning helt sikkert lede dig til at opdage andre strande, som er ligeså utrolige.

Udover det, så er Australien meget berømt for sin mad og vin. Generelt er det vin, der først falder os ind, når vi tænker på Australien. De producerer det over hele landet og lidt efter lidt vokser omdømmet sig bedre omkring Australien som producent af kvalitetsvine. Nogle af de bedste vinregioner er: Yarra Valley (Victoria), Barossa Valley (South Australia), Margaret River (Western Australia og Tamar Valley (Tasmanien). Kendte madvarer er laks og østers for deres kvalitet og friskhed, chokoladefabrikkerne og alle typer af ost. Disse madvarer er virkelig typiske men den mest kendte ret er Tassie scallop pie.

Så hvis du vil besøge dette land, kan du finde de bedste flypriser online.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment