Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvilke er de vigtigste julemarkeder i Tyskland?

Europa

Hvilke er de vigtigste julemarkeder i Tyskland?

Hvilke er de vigtigste julemarkeder i Tyskland?
december 21
14:20 2015

Tyskland er kendetegnet ved sine markeder i juleperioden. Selvom julen er vigtig i alle tyske byer, så er der nogle byer, der anser den som mere vigtig end andre. Nogle af markederne er oldgamle.

Vores første stop er Nürnberg med sit kendte Christkindlesmarkt, der er en af de mest utrolige i Tyskland. Det er berømt for sit brød med krydderier. En anden traditionel specialitet, som du kan finde her, er spiselige dukker. De er lavet af blommer, vindruer, valnødder og figner. Ydermere kan du se den største balje punch i verden.

Christkindlesmarkt christmas market

Et andet vigtigt marked finder sted i Dresden, nær Tysklands hovedstad, Berlin. Dette marked hedder Striezelmarkt. Der sælges en julekage, der er meget traditionel i byen, den har endda samme navn. Her er pyramiden hovedattraktionen og du kan finde ene masse forskellig slags juledekoration.

dresde christmas market

Hvis du vil se originale markeder så tag til Stuttgart. Dette marked har mere end 280 boder, hvor du kan købe en bred variation af ting, der relaterer sig til jul. Yderligere er der forskellige aktiviteter for børn såsom workshops med håndarbejde eller fremstilling af stearinlys.

I Köln er der ikke kun et marked, men fire specielle markeder dedikerede til julen. Katedralen anses som den smukkeste i landet og muligvis i hele verden. Her i Köln er deres småkager vigtige og husene er karakteriserede ved at være festlige.

Colonia christmas market

Det sidste berømte julemarked i Tyskland ligger i Bremen. Det er beliggende på pladsen ved rådhuset, tæt på monumentet tilegnet Roland og Sankt Petri-katedralen. Du kan smage fisk og lækkert brød. Ydermere kan du nyde koncerter, hvor mange store sangere optræder.

Der er mange byer i Tyskland, hvor du kan nyde julen på mange forskellige måder. Søg efter de billigste fly til disse byer online. Nyd julen i Tyskland!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment