Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvilke ting kan man lave i London, den mest kendte by i verden?

Europa

Hvilke ting kan man lave i London, den mest kendte by i verden?

Hvilke ting kan man lave i London, den mest kendte by i verden?
december 06
10:53 2015

Nu vil vi give dig nogle tips til hvad man kan foretage sig i London.

Den første ting du skal vide er, at London er en fantastisk by at bo og arbejde i, og sådan har den været i mange år. Hvis du beslutter dig for at rejse til London, så skal du vide, at der er rigeligt med steder at drikke, spise, shoppe og overalt er der steder at udforske eller fare vild i.

England,-London,-London-Eye,-Thames_small

London har ikoniske bygninger, museer og en bred variation af interessante gallerier. Selvom det regner meget, så smiler folk altid, måske for det er den lykkeligste by i Europa.

Og spørgsmålet er… Hvilke er de bedste ting at lave i London?

Et meget populært monument som man kan se, er London Bridge. Derfra kan du se London Eye, og andre berømte seværdigheder såsom Tower of London, Shakespeare’s Globe og Tate Modern. Fra Broen vil du få en spektakulær udsigt over hele byen.

england,-london,-london-bridge_small

Museer er også vigtige i London. Stort set alle museerne er gratis og de har en masse moderne udstillinger. De mest berømte museer i London er British Museum og National Gallery.

Den bedste bydel at fare vild i er, uden tvivl, Covent Garden, der var en vigtig markedsplads før i tiden. Nu er det hoveddistriktet for underholdning og shopping. Ydermere er Bloomsbury Londons akademiske hjerte, og er stadig hvor University of London har sine hovedbygninger samt hjem for British Museum og British Library.

 

Hvis du vil spise typisk britisk mad som fish and chips, så kan det findes overalt i byen. Man kan også finde fremragende mad fra Bangladesh. Det kan findes i Brick Lake, Middle Eastern, Edgware Road og Caribbean (Brixton). Du kan også spise på Borough Market, der har mere end 70 stande, der sælger produkter fra hele verden.

Parker spiller også en vigtig rolle i London. Byen har mange haver og de mest spektakulære er Hyde Park og St. James Park.

Husk at du kan  masser af fly til London på vores hjemmeside.

Elsker du London? Det ved jeg at du vil! 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment