Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvordan kan du få en fantastisk juleferie i Norge?

Europa

Hvordan kan du få en fantastisk juleferie i Norge?

Hvordan kan du få en fantastisk juleferie i Norge?
december 21
14:41 2015

Hvis du vil have en utrolig juleferie, så er det bedste land for dig måske Norge. Det er det perfekte sted at fejre begyndelsen af året. Om vinteren, især ved juletid, er hele landet dækket af sne og freden sænker sig over gaderne.

Det første sted, hvor du kan fejre jul i dette land, er i bådene på Hurtigruten. Disse både er dekoreret med håndlavede juletræer og folk synder julesalmer. Du kan desuden smage Julekake, sødt brød som man spiser til jul. Her er det lavet med vindruer, nødder og kardemomme.

Hurtigruten boat

Hvis du er her om natten den 24. december, så skal du vide, at der bliver afholdt en speciel messe denne dag på båden, og i kirkerne kan du tale med Norges julemand, der kaldes Julenissen. Efter det kan du opleve en imponerende dans ombord.

Hvis du derimod vil have en unik oplevelse, så er den bedste mulighed at overnatte i en suite i frysegrader. At sove på en ishotel er virkelig imponerende. En anden utrolig oplevelse er at rejse med slædehunde. Hvis du vil have en oplevelse, der er endnu mere utrolig, så kan du tage på safari om natten på snescooter.

sled with dogs

I løbet af dagen kan du bruge tid med Norges fiskere eller få en vikingefrokost. Hvis du vil bruge denne oplevelse, så kan du bruge en dag på Vesteralen eller Lofoten, hvor det er muligt at møde typiske fiskere fra dette område. På disse øer kan du desuden smage den vigtigste fisk, torsken. Til sidst kan du spise en typisk vikingefrokost. Tag ikke hjem uden at lære hvordan man renser og skærer en fisk.

lofoten island

Som du kan se, så er en rejse  til dette land en tur med mange overraskelser, hvor du kan nye en ægte jul med familie eller venner.

 

Tags

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment