Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Amerika > Hvorfor du skal besøge Marokko

Amerika

Hvorfor du skal besøge Marokko

Hvorfor du skal besøge Marokko
december 14
00:06 2015

At rejse til Marokko er en af de bedste oplevelser, som du kan få, hvis du har besluttet dig for at se verden. De dage du vil bruge der, vil være meget forskellige; over alt andet, så vil hvert hjørne du udforsker være helt specielt.

Det første du skal vide er at Marokko og alle steder i nærheden er virkelig billige. På grund af det er der flere, der rejser dertil. At besøge seværdighederne er næsten altid gratis, og det kan de fleste lide.

morocco,-sahara_small

Mens det i Marokko er populært at besøge nogle af de steder og seværdigheder, som er vigtige for byernes identitet og kultur, så er den vigtigste helt sikkert Sahara-ørkenen. Dette sted er som regel hovedårsagen til at tage til Marokko fordi den er så imponerende.

I Merzouga kan du de højeste klitter. Selvom ørkener generelt er en smule farlige, så er denne ørken det ikke. Det er efter min mening den bedste ørken sammenlignet med de andre.

morocco,-hassan-ii-mosque_small

Et andet virkelig berømt sted er Hassan II moskeen. Navnet Hassan II har dobbeltmening. Det første er et vartegn i Casablanca, men det er også en moske i Marokko. Konstruktionen og omgivelserne er virkelig imponerende. Den bedste tidspunkt at besøge moskeen er søndag morgen, fordi der normalt er mange mennesker for at bede.

For mange år siden skabte den franske maler, Jacques Majorelle, Majorelle Garden. Denne have er karakteriseret ved dens orientalske og eksotiske farver, men mest af alt af dens spektakulære planter.

Riad-husene er meget typiske i Marokko. Disse traditionelle huse ligger i byerne, og er nogen gange små hoteller. Disse steder kan du smage god mad, men ikke den bedste i byen, da den findes i Medinaen.

morocco,-tangine-plates_small

Medinaen er den mest kendte del af byerne, men det kan være en smule farligt hvis man er kvinde. På dette typiske marked kan du finde klip-klapper, krydderier, smykker og lædertasker.

Til sidst skal du vide, at det er nemmest at finde billige rejser til Marokko online.

Er du klar til at rejse til Marokko?

Tags

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment