Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Jul på vinger

Rejseråd

Jul på vinger

Jul på vinger
december 21
13:36 2015

For manges vedkommende handler julen om at samle familien og sine nærmeste, men i nogen familier forudsætter det en tur på vinger på tværs af landegrænser. Bravofly ønsker at bidrage til julestemningen, og her kan du finde billige flybilletter til alverdens destinationer.

Udover at være baseret på de bibelske fortællinger, er julen også en tid hvor mange traditioner bliver opretholdt, men hver familie kan også tilføre egne traditioner til de allerede etablerede.

shutterstock_228250867

Således kan julen også være en anledning til at skabe nye traditioner; en tradition om altid at opleve noget nyt fremfor en tradition om altid at gøre det samme. En måde at gøre dette på er at gribe de muligheder som byder sig. For eksempel kan man besøge et udstationeret familiemedlem, hvis vedkommende ikke har mulighed for at rejse hjem og besøge familien til jul. Mange unge studerende vælger også at tage på udlandsophold i løbet af deres studietid, og er en af børnene på udvekslings-ophold, kan det være værd at overveje, at familien rejser ud, fremfor at den studerende rejser til Danmark.

shutterstock_326499482

I ovenstående eksempler bliver familiens samlede julegave en stor oplevelse sammen, og tilmed flere sammenhængende dage, hvor der er tid til fordybelse. På denne måde får familien også mulighed for en privat guidet tur af en af sine kære, som i kraft af sin daglige færden i den pågældende by, kan glæde resten af familien med sin ekspertviden. Det kan tilmed vise sig at blive både en oplevelsesrig og billig ferie, hvis familien kan rykke ind i den studerendes lejlighed, hvor alle samboerne højst sandsynligt er rejst hjem for at besøge deres respektive familier, og derfor efterlader ledige senge til familiens ankomst.

Det er både spændende for forældre at opleve sit barns nye studiemiljø samtidig med det også kan være en fornøjelse for den studerende at få lov til at vise sin studieby frem. Det er selvfølgelig vigtigt at være opmærksom på, at de typiske seværdigheder måske kan have andre åbningstider grundet de mange helligedage, men med lidt planlægning på forhånd kan det undgås at dukke op til en lukket dør.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment