Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Asien > 48 timer i Shanghai

Asien

48 timer i Shanghai

48 timer i Shanghai
januar 04
23:59 2016

Shanghai, med en befolkning på 24 millioner, er den største by målt på befolkningstal i verden. Hvis du planlægger at besøge byen, så er her nogle tips til weekenden.

 

Den franske koncession

Du kan starte med en gåtur i den tidligere franske koncession. Den franske koncession i Shanghai fandt sted fra slutningen af nittenhundredtallet til 1943, og den franske tilstedeværelse er perfekt reflekteret i distriktets arkitektur. På trods af det faktum at det blev færdiggjort for mere end et halvt århundrede siden, så er mange bygninger velbevarede, og giver dig fornemmelsen af at være i Europa for et øjeblik. Et af distrikterne i den franske koncession er Tianzifang, en kunst enklave, fyldt med små butikker, der sælger håndværk, kunstgallerier, kaffebarer, barer og restauranter.

shutterstock_142274914

Wulixiang – Shikumen museum

Gå ikke glip af chancen for at besøge Wulixiang – Shikumen museum, der giver indsigt i livet i Shanghai i 1920’erne. Museet er beliggende i en traditionel Shanghai-bygning og tilbyder en detaljeret gengivelse af et familiehus fra den tid inklusiv møbler og husholdningsartikler.

Pudong new area

At besøge Pudong-distriktet, et nyt område i Shanghai hvor hovedparten af skyskraberne er beliggende, vil give dig fornemmelsen af at være med i en science fiction-film. Gruppen af superhøje skyskrabere består af Jin Mao tower (420,5 m) et 88-etagers vartegn, Shanghai World Financial Center (492 m) og Shanghai Tower (632 m), den højeste bygning i Kina og den anden højeste i verden. Et andet vartegn i området er Oriental Tower, der har femten observationsetager, hvor man kan nyde udsigten over byen. Den øverste etage har gulv lavet af glas, der gør et besøg af Oriental Tower til en uforglemmelig oplevelse.

pexels-photo (1)

Buddhistiske templer

En tur til Shanghai vil ikke være komplet uden at besøge et buddhistisk tempel. Det største og meste autentiske er Longhua-templet. Det blev bygget i 242 og breder sig over et territorie på 20.000 kvadratmeter. Jade Buddha-templet er relativt ungt. Det blev grundlagt i slutningen af det nittende århundrede med to jade Buddha-statuer bragt fra Burma.

shutterstock_42365611

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment