Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > De mest berømte shoppegader

Tema

De mest berømte shoppegader

De mest berømte shoppegader
januar 17
21:07 2016

Der er mange byer i verden, hvor du kan shoppe men der er uden tvivl nogle gader, der er mere kendte end de andre. Den første by hvor du skal prøve at shoppe er også den måske vigtigste, New York. Fifth Avenue er den mest luksuriøse gade i hele verden.

shutterstock_116778754

I Spanien kan du finde mange shoppegader i Madrid og Barcelona. I Madrid er det typiske område Salamanca i centrum. Der ligger mange forskellige modebutikker i alle gaderne, og du kan nemt finde de mest berømte mærker i verden. En vigtig gade er Preciados. Den er karakteriseret ved at være en af de dyreste gader i Spanien, men også i hele Europa.

Opdag de vigtigste gader i verden!

Snakker man om de meste elegante gader i verden, så er det svært at komme udenom Milano, Italien. De vigtigste mærker i landet er bl.a.  Armani, Ferragamo, Versace, Gucci og Prada. Du bør besøge Gallery Vittorio Emmanuele II og Emporio Armani Caffè. Der er desuden mange kendte hoteller såsom Bulgari, Maison Moschino og Armani.

Det største centrum for sofistikerede butikker findes i Tokyo. Området Ginza er det perfekte sted at nyde den nyeste mode. Her kan du finde alle de største teknologi-virksomheder som Sony, Nikon og Apple som er berømte over hele verden.

shutterstock_146830766

Vil du føle dig som Julia Roberts i filmen Pretty Woman, så skal du rejse til Los Angeles i USA. At gå rundt i disse gader er alle kvinders drøm. De mest spektakulære gader med relation til mode ligger i Beverly Hills, og inkluderer store mærker som Jimmy Choo, Hermés, Armani og Tom Ford. I disse gader findes de dyreste butikker i verden.

 

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment