Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Asien > Den utrolige oplevelse at rejse i Shikoku Henro

Asien

Den utrolige oplevelse at rejse i Shikoku Henro

Den utrolige oplevelse at rejse i Shikoku Henro
januar 11
00:11 2016

Shikoku Henro er en rute, der fører dig forbi 88 buddhistiske templer på øen Shikoku. Denne ø er noget særligt i Japan, da det er den mindste.

Nu-til-dags bliver denne rute taget af tusindvis af rejsende hvert år. Shikoku Henro starter med en statue af Kukai, der var en meget vigtig person i japansk historie. Kukai blev født på Shikoku i det 7. århundrede og da han var 22 blev han en vigtig person for Japan. Han dedikerede sit liv til spiritualiteten og meditation, og på grund af det, rejste han til mange spirituelle steder for at meditere.

shutterstock_122802352

Tag på en anderledes tur til Japan og opdag Shikoku Henro!

Igennem hele sit liv besøgte han templer over hele verden, og nogle hævder at han skabte ruten med de buddhistiske templer. Han besøgte desuden Kina, hvor han skabte et nyt buddhistisk tempel kaldet Shingon, som i nutiden er rigtig vigtigt for landet.

Efter hans død blev han kendt som Kobo Daishi.

På grund af alle de vigtige traditioner, der relaterer til Shikoku Henro, så er alle ruterne populære i hele verden.

shutterstock_122802304

Det bedste tidspunkt at foretage Shikoku Henro er om efteråret, fordi her kan du opleve de forskellige farver i naturen eller om foråret da vejret er bedre.

På den anden side er sommeren rigtig varm og vinteren rigtig kold, så det er også værd at have med.

Hvis du vil have det korrekte tøj på, så skal du tage en kort hvid jakke af bomuld på, kaldet Uwagi, og en hat. Glem ikke din vandrestav!

Hvis du vil opleve dene rute på en anderledes måde, så husk at der er mange flyrejser til forskellige steder og byer i Japan online til de bedste priser. Vælg den bedste by for dig og få en unik oplevelse!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment