Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan du besøge i San Gimignano

Europa

Hvad kan du besøge i San Gimignano

Hvad kan du besøge i San Gimignano
januar 17
21:29 2016

San Gimignano i Toscana er kendt som en byen med middelaldertårnet, og på grund af det er den blevet berømt. Denne by er ikke karakteriseret ved moderne bygninger og skyskrabere, da alle steder er holdt klassiske, mere eller mindre.

shutterstock_230413081

San Gimignano er en lille by, hvor du kan opleve mange turistattraktioner på en spektakulær tur gennem Toscana. Byen ligger mellem Firenze og Siena, mere specifikt en time fra hver by. Den blev grundlagt i starten af det 12. århundrede, da byen begyndte at blive vigtig for Rom.

Nu-til-dags er San Gimignano en lille by omringet af en stor mur, hvor der kun er gågader.

Oplev et besøg af den mest ukendte by i Italien

Hovedgaden er uden tvivl Diacceto hvor hvert hus er mere specielt end det sidste, og glem ikke at hvert hjørne vil føre dig tilbage til en anden æra, Middelalderen.

shutterstock_98079953

Hvis du vil købe souvenirs, så skal du vide, at der er masser af butikker dedikeret til lige præcis det formål.

Byen er hjemsted for to utrolige pladser, der er rigtig vigtige for San Gimignano. Det er pladserne Duomo og Cisterna. På begge pladser er der 13 tårne, der minder om skyskrabere bygget af sten.

På Duomo-pladsen kan du finde Colegiata, der er en romantisk kirke fra det 12. århundrede. Ydermere kan du besøge Popolo-paladset, der er det gamle rådhus fra 1288. Nu-til-dags bliver bygningen brugt som museum, hvor det er muligt at komme op i det højeste tårn. Det er åbent for offentligheden.

shutterstock_83905606

På Cisterna-pladsen kan du finde centrum af San Gimignano, hvor du kan smage den bedste is i hele Italien. Hvis du har besluttet dig for at besøge denne by, så husk at du kan finde fly til Siena eller Firenze online.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment