Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Amerika > Hvad skal du sørge for at gøre på Instien?

Amerika

Hvad skal du sørge for at gøre på Instien?

Hvad skal du sørge for at gøre på Instien?
januar 10
23:51 2016

At rejse til Inkaernes Verden er en uforglemmelig oplevelse, som du ikke må gå glip af. Denne sti strækker sig over 43 km igennem skove, tåge og floder. Inkastien er karakteriseret ved dens trapper og spektakulære udsigter overalt på turen. Til sidst vil du få den bedste belønning: at se Macchu Picchu, en af de mest berømte monumenter i verden, helt tæt på.

shutterstock_278990234

Der er mange ruter, som du kan tage for at ankomme til Macchu Picchu, men den bedste er uden tvivl Inkastien. Det er desuden den mest populære og kendte.

En af de mest utrolige dele af rejsen er Puerta del Sol (Solporten), og dens spektakulære udsigt. Herfra kan du se alle Macchu Picchus ruiner.

Inkastien er den mest specielle rejse du kan tage på!

Du skal huske på en masse ting inden du starter Inkastien. Det første er det øjeblik, hvor du beslutter dig for at tage afsted. Det er bedst om sommeren.

Du bør også se på hvad de forskellige rejsebureauer tager for turen. Der kræves også en smule fysisk forberedelse før du starter Inkastien. Glem desuden ikke at reservere i forvejen, da denne rejse er særligt populær.

Det sidste du skal gøre er at forberede din kuffert eller taske. Tænk over hvor mange dage du skal være afsted og det kan være nødvendigt med et par vandrestænger på nogle steder af stien.

Ydermere kan du besøge Lares dalen, Salkantay og junglen, der strækker sig fra Cuzco til Macchu Picchu. Du kan cykle og snorkle på denne rute.

shutterstock_168497345

Som du kan se, så er denne rute ikke en let tur, men måske kan det blive den bedste tur i dit liv.

Nyd en anderledes rejse i et andet land!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment