Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Hvor ligger de mest interessante togmuseer?

Tema

Hvor ligger de mest interessante togmuseer?

Hvor ligger de mest interessante togmuseer?
januar 22
23:22 2016

Der er mange folk, der har en stor passion for toge. På grund af det, så er der mange byer i verden, der har et museum dedikeret til denne transporttype. Kan du lide og rejse og anekdoter om toge, så er en af de følgende museer måske noget for dig.

industry-rails-train-path

For mange mennesker er toget ikke bare et simpelt transportmiddel, det er en tur hvor drømme rejser hurtigere end selve toget, og det er virkelig utroligt. Der er mange typer tog, nogle er lavet til korte distancer andre til længere ture.

Opdag historien bag denne utrolige transportform!

Den første by hvor du kan se toge er York, England, der har det største togmuseum i verden. Det var også i York at den industrielle revolution startede. Dette museum har 300 forskellige typer toge. Ydermere findes en kopi af toget Rocket, der var et meget berømt tog.

shutterstock_155642129

Et andet vigtigt museum er beliggende nær Tokyo i byen Saitama, i bydelen Omiya. Dette er det største i Japan. Her kan du se en masse togtyper samt et af de allerførste.

I Istanbul kan man finde et museum dedikeret til denne transportform, men du kan yderligere se den smukkeste togstation i verden. Den hedder Sirkeci og har et lille museum.

I Norge kan du køre i tog nær Flåm, hvilket er den mest spektakulære tur i hele landet, og togene kører på de største skinner i verden.

shutterstock_284302196

Disse er de vigtigste og mest spektakulære museer du kan finde, og samtidig opleve nogle utrolige landskaber. Hvis du vil lære en smule mere om tog og dets historie, så besøg en af disse byer og nyd denne vigtige transportform. Find fly på forskellige sider på nettet! Vil du rejse med tog?

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment