Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Kunne du tænke dig at være biavler for en dag?

Europa

Kunne du tænke dig at være biavler for en dag?

Kunne du tænke dig at være biavler for en dag?
januar 07
15:18 2016

At avle bier er en rigtig interessant aktivitet, som for det meste er en fuldtidsbeskæftigelse, men som du kan få lov at prøve i din fritid, hvis du vil have en anderledes oplevelse. På denne måde kan du være biavler for en dag.

Hvis du vil prøve denne oplevelse, så skal du vide, at der er mange byer i Spanien, hvor det er muligt. De er spredt ud over Andalusien, Katalonien, Castilla y León og Baskerlandet.

dawn-nature-sunset-people

Med denne oplevelse vil du lære meget om biernes kultur, og du finder ud af hvordan de arbejder. Ydermere kan du se en bikube indefra. Det vigtigste du kan lære om jobbet som biavler er, at det faktisk er rigtig sjovt.

Disse ruter er tilgængelige om foråret og sommeren, hvor vejeret er godt, så du kan nyde andre udendørsaktiviteter relateret til bier.

Få en oplevelse dedikeret til hele familien!

Selvom alle dele af ruterne er interessante, så er den bedste del uden tvivl, hvor man får bikuben forklaret af en ekspert. På denne del af ruten er det muligt at se bikuben helt tæt på, og se processen der skal til for at lave honning. Ydermere kan du lære hvordan bierne laver honning, og hvor de bliver født. Alt dette mens du er iført biavlerdragten.

Som du kan se, så vil denne oplevelse lære dig at forstå et stykke landbrugshistorie samt udviklingen af de instrumenter, der benyttes på daglig basis, og så kan du helt sikkert få lov at smage de forskellige typer honning.

shutterstock_218125828

Selvom det er en utrolig oplevelse, så skal du huske at tage dine forholdsregler som fx røgbeholderen, der bruges til at få bierne til at slappe af.

Til sidst på ruten vil du være i stand til at kende de forskellige typer bier og variationen af produkter, som de fremstiller.

Hvis du vil prøve en anderledes oplevelse, så besøg disse steder i Spanien!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment