Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > London: en multikulturel metropol

Europa

London: en multikulturel metropol

London: en multikulturel metropol
januar 04
15:40 2016

De fleste rejser til England går til landets hovedstad London, som er en af de mest populære byer i verden grundet sit farverige og multikulturelle miljø.

a7fc3b296a575f9bcb1e9cf03f21feae

Foretag din shopping i en af de førende modebyer i verden. I takt med det store udbud af billige flybilletter er London også blevet en by, hvor blandt andet mange danskere tager til for at shoppe moderigtigt tøj, og her er det oplagt at besøge den berømte og centrale handelsgade Oxford Street. Blot ved at søge på gadens navn på internettet, kan man finde en oversigt over dens brede udvalg af butikker, hvor flere af butik navnene vil vække genklang for en dansker. Men eftersom London er blandt en af verdens største og førende modebyer, er den altid flere skrift foran det udbud, du ville kunne finde på de danske hylder. Derudover vil du møde et stort udbud af second hand butikker, som i det seneste årti har fået mere opmærksomhed grundet det øgede fokus på klima og miljø i hele verden. I det hele taget vil du finde glimmerende muligheder for shopping overalt i byen.  Men på en shoppingtur bør man også proviantere undervejs og her er det typisk at indtage fish and chips ved en af de lokale gadeboder.

fashion-woman-cute-airport

En af årsagerne til at der udspiller sig et modemekka netop her er byens mangfoldighed. Den brede repræsentation af befolkningsgrupper skaber en voluminøs klangbund for kreative kræfter, der accepterer og omfavner den individuelle stil. Det vil sige, det multikulturelle islæt vil gennemsyre hele din oplevelsen af denne by.

London er også rejsemål for mange studieture og sprogskoleophold af kortere og længere varighed, hvor unge såvel som voksne mennesker søger hen, fordi du med et højt niveau af britisk engelsk opnår prestige i de mange professionelle netværk. I London er det derfor muligt at kombinere en spændende kulturel oplevelse, hvor du får mulighed for at se mange smukke historiske monumenter så som Big Ben, Westminster Abbey, St. Paul‘s Cathedral, forbedre dine engelskkompetencer og i samme åndedrag pleje enten en igangværende eller kommende professionel karriere.

pexels-photo (4)

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment