Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Steder du ikke vil gå glip af i Bordeaux

Europa

Steder du ikke vil gå glip af i Bordeaux

Steder du ikke vil gå glip af i Bordeaux
januar 13
17:12 2016

Bordeaux er en by, der bliver anset som værende et monument, fordi samtlige afkroge er utrolige, men der er også et par steder, som du ikke må gå glip af. Bordeaux er en by, der er omringet af monumenter, museer og butikker.

Det første sted i byen, som du skal besøge i denne franske by, er havnen, der er karakteriseret ved sin vigtighed. Den er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste og arkitekturen er spektakulær. Den kaldes Port de la Lune, da den er måneformet.

shutterstock_328810067

Floden er også vigtig for byen. Den hedder Garonne. Broen over floden er den første konstruktion ved floden, og den er bygget af sten og buer.

shutterstock_272855417

Bordeaux har mange tårne, hvor du kan nyde fantastiske udsigter over byen. Mange af dem ligger i kirker fordelt over byen.

Teatret i Bordeaux er et andet vigtigt monument og du bør besøge det, hvis du kommer fobi denne fantastiske by i Frankrig. Det er uden tvivl en neoklassisk konstruktion. Hold øje med teatrets kalender, hvis du er i byen i flere dage, og find ud af om du er interesseret i at overvære et stykke.

shutterstock_201925585

Kan du lide kunst og museer, så er det bedste du kan gøre, at tage museums-ruten. Det vigtigste museum er det for moderne kunst, som har en masse interessante udstillinger. Et andet vigtigt er kunstmuseet, der har en bred variation af kunst fra vigtige kunstnere såsom Tiziano, Van Dyck og Renoir.

Det er desuden muligt at shoppe i hele verden. I Bordeaux er der forskellige gader, hvor du kan en masse ting fra hele verden, men den vigtigste souvenir, som du kan tage med hjem er en flaske vin.

Som du kan se, så er Bordeaux en by, hvor samtlige hjørner kan være virkelig interessante. Besøg Bordeaux på en anderledes måde! Find flyrejser til denne by online!

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment