Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Top 5 museer i Europa

Tema

Top 5 museer i Europa

Top 5 museer i Europa
januar 22
23:45 2016

Europa med sine talrige museer tilbyder sine besøgende en vidunderlig mulighed for at lære mere om kunst og historie. Her er listen over de fem mest berømte europæiske museer.

Louvre

Det er ikke nogen overraskelse, at det mest berømte museum i verden er Louvre beliggende i Paris. Det er også anset som det mest besøgte museum i verden. Dets samling inkluderer kunst fra forskellige kunstperioder, fra antikken og renæssancen til det 20.århundrede. Portrættet af Mona Lisa, et af verdens mest berømte malerier, er også en del af samlingen.

france-landmark-lights-night

London National Gallery

London National Gallery er det 3. mest besøgte museum i verden. Museet blev opført i 1824 og er beliggende i en bygning designet af William Wilkins. Konstruktionen blev færdiggjort i 1838, men den eneste del af bygningen er ikke har ændret sig er facaden, da bygningen har undergået store ændringer og udvidelser gennem historien. Nogle af højdepunkterne fra samlingen er Turners The Fighting Temerair, Cézannes Bathers,  Velázquez’ Rokeby Venus og Van Goghs Solsikker.

shutterstock_276827081

Hermitage

Hermitage Museet er ikke bare det største men også et af de ældste museer i verden. Dets samling er estimeret til at indeholde over tre millioner genstande, og en del af den er den største samling af malerier i verden. Samlingen er så stor, at eksperter mener, at det vil tage 11 år at se hele samlingen, hvis du brugte et minut på at se på hver.

shutterstock_127944062

Rijksmuseum

Rijksmuseum, beliggende i den hollandske hovedstad, er det hollandske Nationalmuseum. Samlingen inkluderer over en million genstande, hvor 8000 er på udstilling i museet. En stor del af samlingen inkluderer malerier fra den hollandske guldalder af bl.a. Rembrandt, Vermeer og mange andre.

shutterstock_253447303

Prado

Samlingen på Prado Museet er uden tvivl den mest komplette samling af spansk kunst. Den inkluderer værker af El Greco, Velásquez, Titian og Francisco Goya. Den nuværende udstilling inkludere rover 7600 malerier. To andre museer, der er anerkendte over hele verden er Thyssen-Bornemisza og Reina Sofía, begge er beliggende i gå-afstand fra Prado, og de udgør tilsammen Madrids Gyldne Kunsttrekant.

shutterstock_186776228

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment