Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Den transsibiriske jernbane

Tema

Den transsibiriske jernbane

Den transsibiriske jernbane
februar 14
13:04 2016

At besøge Rusland kan blive en af de mest spændende og uforglemmelige ture du nogensinde har foretaget. Rusland er det største land i verden, og beliggende i både Europa og Asien. Der er 185 etniske grupper, 35 sprog, der bliver anset som officielle i forskellige regioner i Rusland, og mere end 100 mindre sprog. Den bedste måde at sætte pris på denne kulturelle forskellighed er ved at tage den transsibiriske jernbane.

Den transsibiriske jernbane er en jernbane, der forbinder Moskva med Vladivostok. Længden på jernbanen er 9289 km, hvilket gør den til den længste jernbane i verden. Den passerer igennem hundredvis af byer, syv tidszoner og det tager 8 dage at fuldføre turen fra ende til anden.

shutterstock_143014621

Mens den mest populære rute er Moskva-Vladivostok, så er der to andre ruter: den trans-mongolske rute og den trans-manchuriske rute. Den sidste er formentlig den mest interessante af de tre: den følger samme rute som den transsibiriske fra Moskva til Ulan Ude, men passerer derefter igennem Mongoliet, Gobi-ørkenen og Kina.

shutterstock_87825229

Det er ikke muligt at købe en åben billet, så man kan stå af og på, som ved Interrail. Hvis du køber en standard transsibirisk billet, så får du en køje tildelt og du må ikke bruge den på andre datoer end dem der står på billetten. Denne billet er den bedste mulighed hvis du vil tage en non-stop tur til Kina og vil ankomme så hurtigt som muligt.

Men 8-dages non-stop tur kan lyde ret kedeligt, og du vil måske ikke gå glip af de hundredvis af byer, som du passerer igennem. Hvis det er tilfældet så er den bedste mulighed at købe separate billetter til forskellige tog og arrangere stoppene som du ønsker. De stop som du ikke må gå glip af inkluderer Ekaterinburg, beliggende ved foden af Uralbjergene, der separerer Europa og Asien, Irkutsk for at se Baikal-søen, den dybeste sø i verden, Ullan Ude samt Ullan Bator i Mongoliet. Der er masser af information, guider og tips tilgængelige til at hjælpe dig med at planlægge din tur.

shutterstock_240327970

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment