Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Firenze, byen hvor du ikke kommer til at kede dig

Europa

Firenze, byen hvor du ikke kommer til at kede dig

Firenze, byen hvor du ikke kommer til at kede dig
februar 04
22:55 2016

Hovedstaden i Toscana er et sted, der er dejligt at besøge hele året. Klimaet er mildt og turistsæsonen er i gang året rundt. Selv når det regner er der masser af ting at give sig til: museer, udflugter, busture, madlavningskurser og, selvfølgelig, shopping.

Du kan starte dit besøg af byen med at udforske dens historiske centrum. Selvom centrum af Firenze er relativt lille, så kan man sagtens bruge en halv dag på at slentre rundt i de charmerende gader, mens man lytter til gademusikanterne eller drikker en kop kaffe på en af de utallige caféer.

shutterstock_317180195

Der er ingen tvivl om at hovedattraktionen i Toscana er katedralen i Firenze, der hedder Cattedrale di Santa Maria del Fiore. Man siger rent faktisk, at hvis ikke man har besøgt toppen af dens Duomo, så har man ikke været i Firenze. Og man kan ikke besøge byen uden at besøge denne utrolige katedral. Udover at det er en af Europas smukkeste kirker, så er udsigten fra toppen fuldstændig betagende.

shutterstock_261432167

 En by fyldt med kultur, tradition og romantik

Gå ikke glip af muligheden for at gå igennem den berømte Ponto Vecchio-bro. Selvom den blev bygget i det 14. århundrede, så har den bevaret sit originale look. Men i stedet for handelsboder, så er den i dag fyldt med souvenirbutikker. Selvom de fleste italienske broer blev ødelagte under 2. verdenskrig, så forblev Ponto Vecchio uberørt. Lokale siger, at det var på grund af en ordre fra Hitler om ikke at ødelægge den.

shutterstock_137058113

En tur til Firenze er en god mulighed for at lære mere om italiensk kunst og besøge museer. En af de mest berømte museer i Toscana er galleriet. Højdepunktet i samlingen er Michelangelos 5 meter høje skulptur af David, helt sikkert den mest berømte skulptur fra den italienske renæssance. Et andet museum i Firenze er Uffizi-galleriet, det mest besøgte museum i Italien. Dets samling inkluderer værker af Leonardo Da Vinci, Titian, Michelangelo, Sandro Botticelli og andre.

shutterstock_88027312

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment