Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Forlystelsesparker i Europa

Europa

Forlystelsesparker i Europa

Forlystelsesparker i Europa
februar 22
08:07 2016

En af de bedste måder at bruge tid sammen med familie og venner er ved at besøge en forlystelsespark. Der er utallige forlystelsesparker i Europa, der tilbyder alle mulige slags forlystelser til sine besøgende. Her er nogle af dem.

Disneyland

Disneyland er beliggende kun 32 km fra Paris, og er ikke bare den mest kendte forlystelsespark men også den mest besøgte i Europa. Disneyland Paris består af to temaparker, Disneyland Park og Walt Disney Studios Park der åbnede i 2002. Det er en af de bedste parker for børn. Udover de klassiske forlystelser, så er der utallige parader og shows rundt omkring i parken. Fyrværkeriet og lysshowet over Snehvides slot vil gøre dit besøg uforglemmeligt.

shutterstock_352439774

Port-Aventura

Port Aventura ligger i den spanske kommune Salou, 100 km syd for Barcelona og tæt på Reus lufthavn. Den består af Port Aventura Park samt Costa Caribe Aquatic Park. Højdepunkterne er Furious Baco, en accelerationsbane, Dragon Khan, blandt de bedste forlystelser i verden og Shambala, der er indehaver af tre rekorder: den højeste og hurtigste forlystelse samt den med det længste fald i Europa.

shutterstock_176451311

Tivoli

Tivoli i København er den anden ældste forlystelsespark i verden. Den er især kendt for dens gamle træ-rutschebane, der blev bygget i 1914. Rutchebanen er en af de ældste forlystelser, der stadig er aktiv. En anden berømt attraktion er Stjernetårnet, der er den anden højeste karrusel i verden, og derfor tilbyder en fantastisk udsigt over byen.

shutterstock_162780104

Europa Park

Europa Park er den største forlystelsespark i Tyskland, og den anden mest besøgte i Europa. Den er beliggende i Rust kommune og tæt på byen Freiburg i Tyskland og Strasbourg i Frankrig. Der er tolv rutschebaner, men en af særprægene ved denne park er kapaciteten på attraktionerne og forlystelserne. Ydermere er den perfekt for børn, da der ikke er noget, der kræver at man bliver spændt fast over skulderen.

shutterstock_117958789

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment