Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Amerika > Hvad er de mest specielle steder i Mexico?

Amerika

Hvad er de mest specielle steder i Mexico?

Hvad er de mest specielle steder i Mexico?
februar 08
12:59 2016

Mexico har mange specielle steder; nogle af dem er virkelig interessante og imponerende.

Det første er Tulum, hvis navn betyder mur. For nogle år siden blev denne landsby kaldet Zamá, hvilket betyder solopgang. Nu-til-dags er byen reduceret til nogle ruiner og virker som en portal til tiden før spanierne erobrede området. Ydermere kan man se et meget specielt dyr her… Leguanen.

shutterstock_260521358

Hvis du vil svømme et virkelig mærkeligt sted, så skal du uden tvivl vælge en af de naturlige brønde, kaldet cenoter, i Mexico. Vi kan forklare dette sted som en geologisk depression med koldt krystalklart vand. Denne type sted blev brugt flittigt af mayaerne. De mest populære naturlige brønde er Caracol, Dos Ojos, Nohoch, Gran Cenote og Chak Mool.

shutterstock_101839435

Et andet vigtigt sted beliggende i Mexico er Chichén Itzá, som du kan forestille dig som en magisk verden. Denne pyramide eller borg er en af de mest spektakulære bygningsværker relateret til Mayakulturen og den er grund nok til at besøge Mexico. Yderligere er der mange legender relateret til denne bygning. Den mest berømte legende er den om solen, rumvæsnet og mennesket.

Hvis du vil se en smuk ø, så skal du besøge Isla Mujeres. Denne ø er beliggende 13 kilometer fra Cancun. Denne ø er relateret til Mayaguden for månen og kærlighed kaldet Ixchel. Den hedder Isla Mujeres fordi, da de første mennesker ankom til steder fandt de nogle figurer, der lignede kvinder. Det er muligt at finde både delfiner og skildpadder her.

shutterstock_20522726

Som du kan se, så er Mexico et land du burde udforske.

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment