Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Uncategorized > Hvilke er de mærkeligste hoteller i verden?

Uncategorized

Hvilke er de mærkeligste hoteller i verden?

Hvilke er de mærkeligste hoteller i verden?
februar 04
23:12 2016

Det mest specielle sted du kan være, når du rejser, er et hotel. Der er forskellige typer hoteller og nogle af dem er ret mærkelige. Du vil aldrig glemme dem og du vil få en helt særlig ferie på disse hoteller.

Det første ligger i Chile og hedder Hotel La Montaña Mágia. Som navnet indikerer, så ligger det i et bjerg og det bedste ved det er vandfaldet beliggende rigtig tæt på værelserne. Hotellet ligger i Reserva Biológica Huilo Huilo i Andesbjergene og har kun 9 værelser.

Hotel-Montana-Magica

I Amsterdam er der et andet specielt hotel, Inntel Hotel Zaandam. Det er et ret historisk sted, fordi facaden er inspireret af de typiske huse i landet, og lavet af 70 forskellige huse. Værelserne har også forskellige temaer relateret til Hollands historie.

shutterstock_314836823

Opdag de mest specielle hoteller i hele verden!

I Sydkorea kan man finde Sun Cruise Resort i Donghae. Dette hotel er ikke som et typisk hotel, da det er lavet som en båd og under dit ophold vil det føles som om du er på en rigtig båd ude på havet. Ydermere kan du nyde poolen, en masse restauranter og meget mere.

I Canada kan du opleve Free Spirit Spheres. Her kan du se en autentisk Ewok-by og sove i en træhytte, som du drømte om da du var barn. Denne type hus er beliggende i et træ i skoven.

destination-4-b

Hvis du vil nyde havet, så er det bedste hotel du kan vælge, Hotel Conrad Maldives på Rangali Island. Til sidst kan du vælge et meget besynderligt hotel i Belgien, Balade des Gnomes. Hotellets slogan er “Alle de ting du kan forestille dig er virkelige”. Det vil være som et eventyr.

Som du kan se, så kan du vælge mange forskellige slags hoteller alt efter hvad du har lyst til eller hvilken slags rejse du skal på. Du kan finde fly til disse byer online.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment