Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Amerika > Hvilke er de mest berømte universiteter på Manhattan?

Amerika

Hvilke er de mest berømte universiteter på Manhattan?

Hvilke er de mest berømte universiteter på Manhattan?
februar 28
19:46 2016

Manhattan har to berømte universiteter. Det første er University of Columbia og det andet er University of Fordham. Alle studerende i USA drømmer om at bliver optaget på en af dem, da det er de to af de mest prestigefulde i hele verden. Hvis du har besluttet dig for at besøge New York, så bør du uden tvivl besøge et af dem.

Opdag de mest interessante universiteter i USA!

Begge universiteter ligger i det nordlige Manhattan, og de er de mest interessante i landet. Columbia har sin hovedcampus i Harlem og Fordham har sin hovedcampus i Bronx.

University of Columbia blev oprettet i 1754 og er det ældste universitet i New York og det femte ældste i USA. Universitetet har 22 fakulteter i forskellige områder af Manhattan, og de er vigtige turistattraktioner. Hovedcampussen er beliggende i Morningside Heights, en bydel mellem Upper West Side og Harlem. Hovedbygningen er Low Memorial Library, der er centrum for besøgende.

shutterstock_108798089

Her kan du besøge Chapel of St. Paul, der i dag bliver brugt til mange religiøse fejringer; Barnard College er et gammelt universitet for kvinder og Teachers College er den ældste bygning på hele campus.

University of Fordham har to campusser. Hovedcampussen er beliggende i Bronx, og ligger rigtig tæt på Yankees stadion, zoo og botanisk have. På grund af det er dette område fyldt med turister. Glem ikke at medbringe dit pas, da der er mange sikkerhedsvagter. Hvis du besøger campus, så vil du opdage en autentisk amerikansk campus, som du kender fra film!

shutterstock_135343460

Hvis du vil besøge New York i de kommende år, så besøg de mest berømte universiteter i landet. Du vil elske dem! Husk at du kan finde rejser til New York online til de bedste priser

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment