Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvilke er de mest romantiske byer i Europa?

Europa

Hvilke er de mest romantiske byer i Europa?

Hvilke er de mest romantiske byer i Europa?
februar 18
13:14 2016

Europa har mange virkelig romantiske byer, som man kan besøge og måske forberede en overraskelse til sin partner.

Den første by er Paris, fordi den traditionelt er kendt som den mest romantiske by i verden – du vil helt sikkert blive forelsket i Paris. Hvis du vil se noget romantisk, så bør du tage til Sacré Coeur i Montmartre, allerhelst om aftenen. Du kan også besøge Eiffeltårnet og nyde en romantisk middag på en båderestaurant, mens du nyder udsigten over Paris.

shutterstock_230624398

En anden by kunne være Venedig, der er de elskendes hovedstad. I denne by kan du sejle i gondol, og det gør Venedig til et magisk sted. Et af de vigtigste steder er broen Rialto og Gran Canal. Mange folk synes, at dette er den perfekte by at gifte sig i.

shutterstock_366487250

Opdag de mest romantiske byer i hele verden!

I Nordeuropa er Prag kendt som de elskendes by. Det bedste du kan gøre er at gå en tur over Karlsbroen om aftenen, mens du lytter til lyden af violiner og forskellige typer klassisk musik. Det er den perfekte plan!

shutterstock_222064795

Der er også den evige stad Rom. Her kan du besøge Gianicolo, De Spanske Trapper, Trevi-fontænen og Engelsbroen. Ydermere er broen Milvio fyldt med hængelåse, der symboliserer ægte kærlighed. I dag er broen berømt på grund af bogen “Ho voglia di te” af Federico Moccia.

shutterstock_110843582

Til sidst er der Firenze, også i Italien. Kunsten og kærlighedens by. Den bliver anset som en af de mest romantiske byer i landet. Her kan du smage en af de berømte pizzaer og nyde kulturen med din partner.

shutterstock_223469941 (1)

Som du kan se, så er der mange byer i Europa, hvor du kan få den mest romantiske oplevelse i dit liv, og du vil uden tvivl elske det.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment