Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Hvilke er de typiske retter i Spanien om vinteren?

Tema

Hvilke er de typiske retter i Spanien om vinteren?

Hvilke er de typiske retter i Spanien om vinteren?
februar 23
18:57 2016

Om vinteren findes der nogle retter, der er mere traditionelle og typiske end andre i Spanien, det afhænger også af byen. Der er mange at vælge imellem og en masse forskellige i hver by!

Disse retter hjælper dig til at bekæmpe kulden, de er fyldt med næring og dermed perfekte om vinteren.

Den første ret er grønne bønner, der kan laves sammen med muslinger, torsk, svampe eller en slags grøntsag. Nogle steder er særligt berømte for deres grønne bønner som hovedstaden, Madrid.

Nyd de bedste retter i hele Spanien!

En anden vigtig ret i Spanien og allermest i Madrid er stuvning. Denne type ret er rigtig nem at finde i mange restauranter i hovedstaden til en rimelig pris.

shutterstock_309100262

Atascaburras er essentiel under en kold vinter i Spanien. Den er typisk i Castilla-La Mancha og er en af de mest typiske retter i hele Spanien. Den inkluderer torsk, kartofler, olie, hvidløg og nødder. Nogle siger, at man kan tilføje sne, selvom det lyder mærkeligt.

I Catalonien kan man finde Escudella, en ret der er kendt i hele landet. Ingredienserne er kartofler, kikærter, gulerødder, selleri og kål. Ved juletid findes desuden en slags pasta kaldet galets, som er snegleformet.

shutterstock_367158251

Linser er ret forskellige alt efter hvilken del af landet du er i. For eksempel kan de være en del af en stuvning med krydret svinekød, med ris eller med svinekoteletter. Det bedste ved dem er, at de er så sunde, da de er fyldte med jern og kulhydrater.

shutterstock_237565936

Som du kan se, så er der mange typer retter, som du kan smage mens du besøger Spanien, og dermed nyde den typiske mad fra Middelhavsområdet.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment