Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Asien > Singapore

Asien

Singapore

Singapore
februar 01
00:52 2016

Singapore er et unikt sted, både by, hovedstad og en stat på samme tid. Det dækker 700 kvadratkilometer og indeholder en stor by samt over 60 mindre omkringliggende øer. Singapore bliver anset som den eneste velfungerende bystat i verden.

Da Singapore blev selvstændigt i 1965 var det et relativt fattigt land, der var nødt til at importere friskt vand. På grund af en succesfuld politik tog det kun 30 år at løse problemerne og gå fra at være et u-land til et veludviklet land med en høj levestandard. Det er også den stat med lavest kriminalitet og korruption i verden.

Nu-til-dags spiller Singapore en vigtig rolle i verdensøkonomien. Landets økonomi anses som den anden frieste i verden. Man siger desuden at det er den fjerde mest indflydelsesrige by i verden og det letteste sted at starte en virksomhed.

shutterstock_274753346

Singapore er velkendt for sin forskellighed. Der er fire officielle sprog: Engelsk, Malaysisk, Mandarin og Tamilsk. Selvom engelsk kun er modersmål for en tredjedel af befolkningen, så er majoriteten tosprogede. Der bliver snakket engelsk på skolerne, og det er også det sprog som virksomhederne og regeringen bruger. Der er også en kulturel og religiøs forskellighed. Man kan nemt finde både buddhistiske og hinduistiske templer samt kristne kirker og moskéer i byen. Der er flere etniske bydele såsom Little India og en Chinatown. The Arab Street er beliggende i Kampong Glam er byens muslimske del.

shutterstock_313623443

Den mest emblematiske bygning i Singapore er Marina Bay Sands. Det er et resort der inkluderer et hotel, museer, indkøbscenter, restauranter og det største casino i verden. Den berømte bygning består af 3 55 etagers hoteltårne der forbindes af en stor tagterrasse kaldet Sand Sky Park. Udover restauranterne og diskotekerne, så har tagterrassen den længste hævede swimmingpool i verden. Udsigten fra poolen er en af de mest utrolige man nogensinde kommer til at opleve.

shutterstock_303215549

Tags

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment