Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Amerika > Vil du være frivillig sammen med skildpadder?

Amerika

Vil du være frivillig sammen med skildpadder?

Vil du være frivillig sammen med skildpadder?
februar 01
00:27 2016

Hvis du vil være frivillig sammen med skildpadder, så er Cancun uden tvivl den bedste by. Cancun er karakteriseret ved spektakulære hoteller, butikker og de bedste strande i verden. Ydermere kan du finde de mest populære diskoteker i hele landet her.

shutterstock_92888323 (1)

Du kan også finde en masse arkæologiske steder på den nordøstlige kyst af Yucatan og ferskvandshullerne er de bedste steder at svømme.

Hvis du vil se efter skildpadder, så kan du finde tre arter på en ø der hedder “Isla Mujeres.”Skildpadderne tager dertil for at yngle.

Vær frivillig i Mexico, i Cancun!

Her er der en farm med skildpadder, hvor folk kan komme for at beskytte dem ved at deltage som frivillige for at hjælpe disse vigtige dyr.

Hvis du kun vil se disse spektakulære dyr, så kan du rejse til Xel-Há. Her kan du finde den største samling skildpadder, der mødes for at yngle. Det er også muligt at deltage som frivillig her.

Akumal er også berømt for sin strand, dens lagune og fordi det også er at sted hvor skildpadderne kommer for at yngle. Akumal er et mærkværdigt sted og betyder direkte oversat fra en mexicansk dialekt: “sted med skildpadder”. Hvis du besøger dette sted næste måned så vil du opleve, at der kommer en masse turister, der vil tage billeder med skildpadder. Det er vigtigt at være forsigtig, for skildpadder er levende dyr og de kan nemt blive bange.

shutterstock_193037222

Hvis du vil se skildpadderne endnu tættere på, så kan du prøve undervandsaktiviteter på nogle af strandene og få en unik oplevelse.

Som du kan se, så er det virkelig berigende at være frivillig for disse dyr, og det bliver en oplevelse, som du helt sikkert vil elske. Hvis du har besluttet dig for at rejse, så husk at der er en masse rejser til Cancun til de bedste priser.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment