Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > I dag besøgte vi Porto

Europa

I dag besøgte vi Porto

I dag besøgte vi Porto
marts 13
22:21 2016

Porto er den 2.største by i Portugal, efter hovedstaden Lissabon, med over 1,7 mio. indbyggere. Byen er beliggende i den nordlige del af Portugal ved mundingen af Duero-floden. På grund af dens elegante nabolag, stilige villaer samt smalle stræder og historiske centrum er byen blevet optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

shutterstock_164380868

Porto er en by, der god at gå i, og der er ingen grund til at benytte sig af offentlig transport for at lære alle hjørner af byen at kende. Rua Santa Catarina er en af de største shoppegader. Her vil du finde en bred variation af butikker samt restauranter og barer, inklusiv den kendte Cafe Majestic. Cafe Majestic åbnede i 1920’erne og blev et mødested for mange kendte mennesker, samt en kilde til inspiration for mange kunstnere og forfattere.

Plaza de la Libertad er Portos centrum, og forbinder det gamle del med den nye del af byen. Sammen med Avenida de los Aliados, en gade der starter ved pladsen og som er kendt for modernistiske bygninger, er en af de vigtigste og pulserende dele af Porto.

shutterstock_288235640

Det mest charmerende nabolag er Ribeira, beliggende ved flodbredden. Det er det perfekte sted til en gåtur om aftenen efterfulgt af en middag med fantastisk udsyn over byen.

shutterstock_270312668 (1)

Nyd vinen og byen

Hvis du kan lide vin, så skal du helt sikkert besøge Vila Nova de Gaia. Nablolaget, beliggende på den anden side af floden, er velkendt for at huse produktionen af majoriteten af vin produceret i Porto. En anden typisk attraktion i Vila Nova de Gaia er “rabelos”, små både som plejede at transportere vinen men som i nutiden tilbyder korte ture på floden.

Forspild heller ikke chancen for at besøge Foz do Douro, stedet hvor floden møder Atlanterhavet. Udsigten er simpelthen betagende.

shutterstock_294186998

Gå en tur om aftenen ved Dueros bredder, prøv noget vin fra en af de utallige terrasser og et besøg til Mercado do Bolhao vil gøre din tur uforglemmelig.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment