Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Grunde til at besøge Luxembourg

Europa

Grunde til at besøge Luxembourg

Grunde til at besøge Luxembourg
marts 21
13:16 2016

Luxembourg er en af de mindste, men på samme tid et af de mest charmerende lande i Europa. Det er beliggende i hjertet af Europa, omringet af Tyskland, Belgien og Frankrig. Beliggenheden, nær heden til nabolandene og antallet af nationaliteter, der bor i landet, gør Luxembourg til det perfekte eksempel på en blanding af europæiske kulturer.

Hovedstaden i Luxembourg er en by med kontraster, en moderne hovedstad med højteknologiske bygninger, men på samme tid har den bevaret en masse historiske konstruktioner. En af hovedattraktionerne er fortet, der engang var et af de mægtigste i Europa, og den gamle by, begge er på UNESCOs Verdensarvsliste. Hvad der gør Luxembourg særlig interessant at besøge er dets rolle i EU, da det var en af de grundlæggende medlemmer og hjem for adskillige af EUs institutioner, såsom Europaparlamentet og EUs Domstol.

shutterstock_29761849

På trods af landets størrelse, så er landskabet betagende. Det er svært at modstå skønheden ved skovene, floderne, søerne og bakkerne. Der er tre naturreservater, der tilbyder masser af muligheder for vandring, cykelture, romantiske ferier og familieture. Rundt om reservaterne er der utallige små landsbyer med rig mulighed for fritidsaktiviteter og hyggelige restauranter, der har et fremragende udvalg af lokal mad.

shutterstock_210546166

Et land fuld af festivaler og traditioner.

Udover det fascinerende landskab, så er Luxembourg berømt for sine fejringer og festivaler. Luxembourgs kulturelle program inkluderer tusindvis af koncerter, sportsbegivenheder, traditionelle fejringer og musikfestivaler til enhver smag. De mest berømte kulturelle begivenheder inkluderer Night of Cathedrals, hvor katedralen åbner sine døre hele natten, Festival of Wiltz og mange andre. I sommerperioden organiserer Luxembourgs hovedstad mange gratis koncerter, gademusikfestivaler, såsom MeYouZik festivalog Rock um Knuedler, biografer i det fri og mange andre aktiviteter over hele byen.

Blandingen af kulturer, nationaliteter og sprog garanterer at turen til Luxembourg vil blive en unik oplevelse.

Tags

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment