Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Amerika > Har du opdaget den varme kilde i Uruguay?

Amerika

Har du opdaget den varme kilde i Uruguay?

Har du opdaget den varme kilde i Uruguay?
marts 21
12:43 2016

Uruguay har forskellige typer strande, der er berømte og derfor vil alle turister gerne besøge dem. Men du skal vide, at der er mange steder, der er værd at besøge såsom de varme kilder, der ligger spredt ud over hele landet. Du vil uden tvivl elske disse steder.

Det allerbedste sted at nyde de varme kilder er den nordøstlige del af landet. De er beliggende 400 km fra Montevideo. Den vigtigste er Aquifer System Guaraní, der er den største i Sydamerika. Ydermere er den anset som den vigtigste vandressource i landet. Vandkvaliteten er fantastisk!

Vandet disse steder har en temperatur mellem 38 og 46 grader celsius. Der er forskellige måder at nyde vandet på fx afslappende brusebade, massagebrusere og boblebade.

shutterstock_260877623

Den termiske turisme er essentiel i Uruguay!

Tak til denne type bade vil du nyde landet på en afslappende og anderledes måde. Det bedste ved denne måde er, at du vil kunne nyde freden og harmonien. Så hvis du vil væk fra hverdagens stres og jag for at slappe af og nyde din ferie, så er det bedste sted uden tvivl en varm kilde.

shutterstock_349320812

Hovedcentrene for de termiske kilder er Arapey, Dayman, Guaviyu, Salto Grande, San Nicanor og Allmiron. Find ud af hvilket du foretrækker, og vælg det bedste ud fra dine behov!

Som du kan se, så er Uruguay et land, hvor du altid kan opdage noget nyt, og derfor anbefaler vi, at du tager dertil. Hvis du har besluttet dig for at tage afsted, så husk at du kan finde billige fly fra alle de store byer i hele verden til Montevideo, Uruguays hovedstad, på forskellige sider på nettet.

Hvis du køber rejsen online, så vil du finde de bedste priser.

Tags

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment