Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad er historien bag det store ur i Strasbourg?

Europa

Hvad er historien bag det store ur i Strasbourg?

Hvad er historien bag det store ur i Strasbourg?
marts 07
15:07 2016

Hvis du har besluttet dig for at besøge Strasbourg i Frankrig, så skal du vide, at der er mange steder at se, men det store ur er det mest spektakulære og interessante monument i byen.

Når du ankommer til Strasbourg, så bør du besøge katedralen, der har en fascinerende facade, og som er en af de højeste kristne bygninger fra det 19. århundrede. Indenfor i katedralen kan du finde det astronomiske ur, der blev udført i renæssancen med mekanik fra 1842.

shutterstock_61609303

Opdag historien bag dette vigtige monument i Strasbourg!

Uret er berømt på grund af sin kalender og planetarium. Hvis du får muligheden for at stå foran uret ved midnat, så vil du se et optog af forskellige figurer fra biblen. Ydermere kan du se et dokument, der forklarer processen bag konstruktionen af uret.

shutterstock_313242941

Optoget minder meget om det fra det astronomiske ur i Prag, og består af alle apostlene og Jesus, der velsigner dem. Det er meget sjovt og fascinerende at se.

Ydermere viser uret den officielle tid og dato, samt måned og år. Hvis du vil kende månens faser og planeternes position, så har du muligheden for at lære det ved at se på dette sofistikerede ur.

Katedralen, beliggende i Frankrig, er gratis at komme ind i, men det koster 2 euro at se uret. Det er anbefalelsesværdigt at betale de symbolske priser, for at se uret, og det er uden tvivl det værd. På denne måde kan du lære den fascinerende historie bag dette vigtige monument i Strasbourg.

Hvis du vil besøge denne by, og lære historien bag dette spektakulære ur at kende, så skal du vide, at der er mange forskellige sider på nettet til de bedste priser.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment