Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan man se i Cuenca?

Europa

Hvad kan man se i Cuenca?

Hvad kan man se i Cuenca?
marts 09
18:00 2016

Cuenca er en by beliggende i Castilla-La Mancha, i midten af Spanien. Den er berømt for sine “hængende huse”, men du kan også finde andre steder og monumenter i denne by, som du helt sikkert vil forelske dig i.

shutterstock_172190897

Cuenca er et meget særligt sted på grund af dens typiske arkitektur.

shutterstock_100633651

Ydermere skal du vide, at der i denne imponerende by findes en masse museer, som du bør besøge, som fx Castilla – La Manchas videnskabsmuseum, Cuenca-provinsens museum, påskemuseet og den arkæologiske park, Segobriga.

Opdag en af de mest ukendte byer i Spanien!

Museet for abstrakt kunst er beliggende i et hængende hus, og dets samling består af 127 kunststykker, billeder og skulpturer af spanske kunstnere. Alle værker stammer fra 1960’erne eller 1970’erne, De vigtigste kunstnere er Millares, TápiES, Sempere, Torner, Rueda, Saura og Zobel, der også er grundlæggeren af museet. Ydermere har du muligheden for at se robotter, simulation af fyrværkeri og forskellige typer maskiner.

Videnskabsmuseet er beliggende på Plaza de La Merced. Det er et interaktivt museum, og består af et planetarium og et astronomisk observatorium.

shutterstock_236627884

Der er også Cuenca-provinsens museum, hvor du kan lære om historien, der relaterer sig til denne vigtige men ukendte del af Spanien. Der kan du finde arkæologiske fund. Hvis du er til møntsamlinger, så vil du opdage en vigtig samling på dette museum.

Til sidst kan du finde Påskemuseet, hvor du kan lære om historien bag denne vigtige højtid i Spanien, der bliver fejret i hele landet.

Som du kan se, så kan du ikke kun se de hængende huse i Cuenca, men også mange forskellige museer. Hvis du vil besøge denne by, så skal du vide, at der er mange fly til Madrid, som ligger tæt på Cuenca, og som derfor nemt kan nås med bus eller i bil. Opdag byen Cuenca!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment