Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan man se i Dublin, Irland?

Europa

Hvad kan man se i Dublin, Irland?

Hvad kan man se i Dublin, Irland?
marts 01
14:50 2016

Dublin er en by beliggende i Ireland, og den er delt i to dele af floden Liffey. I den nordlige den af byen kan vi finde vejen O´Connel, en elegant beboelsesvej fuld af historie.

shutterstock_234549364

For mange år siden boede middelklassen der, men i dag kan man se de majestætiske huse, hvor de boede og nyde arkitekturen. Ydermere kan man finde mange museer, hovedveje med symboler fra fortiden og et sted hvor man kan dyrke sport.

Opdag den mest spektakulære del af Dublin… Den nordlige del!

O´Connel er en af de vigtigste veje i byen, og ligger tæt på Grafton Street, hvor man kan finde en statue af Daniel O´Connel, en virkelig berømt og vigtig mand for byen.

På denne vej ligger Hovedpostkontoret også. Det er et symbol på Irland, og har stærke relationer til oprøret i år 1616 mellem Irland og Storbritannien.

shutterstock_290363591

Hvis du vil besøge nogle kirker, så husk at den smukkeste er Presbyterian Abbey, der ligger tæt på Garden of Remembrance.

shutterstock_290363642

Hvis du er interesseret i litteratur, så skal du vide, at denne by har en bogrute, og husk  at besøge Dublin Writers Museum. Dette museum er beliggende i en original bygning fra det 18. århundrede.

Ydermere, hvis du kan lide kunst så besøg Gallery of Modern Art og Hugh Lane, hvor du kan se værker af mange irske og europæiske kunstnere fra det 19. århundrede.

Som du kan se, så er Dublin en verden at opdage, hvor du kan finde alt, hvad du kan forestille dig! Og det bedste er at du kan finde fly fra mange forskellige byer til de bedste priser online. Oplev Dublin og opdag en ny by i Europa!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment