Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Hvad skal du gøre hvis du ser en haj, mens du svømmer i havet?

Rejseråd

Hvad skal du gøre hvis du ser en haj, mens du svømmer i havet?

Hvad skal du gøre hvis du ser en haj, mens du svømmer i havet?
marts 01
14:11 2016

I dag er det ret almindeligt at se en haj, mens du svømmer i havet. Så hvis du har oplevet det eller har tænkt over, hvad du skal gøre hvis du oplever en haj, så skal du huske på disse vigtige råd.

Hvis du kan lide at snorkle, så skal du vide disse essentielle ting. På denne måde at du nyde sporten uden problemer.

Hajer kan dukke op ved mange strande, men dem der gør det er ikke så farlige. Det bedste man kan gøre for at advare folk, hvis der er en haj i nærheden, er at imitere en hajfinne. Dette tegn er det samme over hele verden.

Efterfølgende skal du huske at du ikke må foretage nogle pludselige bevægelser eller begynde at løbe, da det helt sikkert vil tiltrække hajen. Du skal altid huske på at du er i deres naturlige omgivelser, så de vil altid være i en bedre situation end os. Du skal stå mere eller mindre stille eller foretage små rolige bevægelser.

shutterstock_163256567

Nyd verden under havet!

I tilfælde af at du er ude og dykke, så er den første ting du skal gøre at advare alle dem, som du er ude og dykke med.

shutterstock_213109372

Alle er bange for hajer, og det er for det meste pga. filmen “Dødens Gab” af Steven Spielberg, men der er i virkeligheden ikke særlig mange angreb fra dette dyr på mennesker. Der findes mange typer hajer, og den farligste er hvidhajen. Denne type er farlig for mennesker.

shutterstock_172147238

Hvis du er rolig og afslappet, så kan du måske tage et billede, da hajer ikke angriber, hvis du ikke er nervøs. Husk at medbringe et undervandskamera, men hvis du kommer helt tæt på, så bør du se dem med dine øjne og ikke igennem en kameralinse.

Hvis du følger disse råd, så kan du dykke og snorkle de mest spektakulære steder, og glem ikke at forholde dig roligt, hvis du ser en haj eller noget der ligner.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment