Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvilke er de mest berømte akvarier i Spanien?

Europa

Hvilke er de mest berømte akvarier i Spanien?

Hvilke er de mest berømte akvarier i Spanien?
marts 23
19:56 2016

Akvarier er et besøg som de fleste vil foretage når de besøger en ny by. På grund af det vil vi forklare hvilke, der er de vigtigste i Spanien, og hvilke der virkelig er et besøg værd.

Nu-til-dags er akvarierne i Spanien moderne, og udstillingerne er smukt udførte.

shutterstock_299175806

Med denne artikel vil vi forklare hvilke, der er de mest kendte akvarier i landet.

Opdag hvor vanddyrene bor!

Det første er akvariet i Gijon, der er beliggende lige foran havet. Her vil børn have muligheden for at lære de forskellige arter at kende såsom søheste og vandmand.

Et andet vigtigt akvarium ligger i Andalusien, i Almuñecar tæt på Granada. Her kan du finde tropiske fisk, forskellige typer hajer og selv havørne.

shutterstock_273929318

Hvis du vil se dyr med relation til floder, så er det bedste akvarium helt sikkert det i Zaragoza. Her kan du finde dyr, der hører hjemme i Nilen, Mekong, Amazonas, Darling og Ebro. De mest berømte dyr er de forskellige typer af padder og de endemiske arter af fisk.

I Spaniens hovedstad, Madrid, kan du besøge zoologisk have, der er hjem for et andet vigtigt akvarium. Dette er det største i Europa. Det mest utrolige dyr er tyrehajen, men der er også delfiner.

shutterstock_56551942

Oceanariet beliggende i Valencia er et af de vigtigste i landet, måske i verden. Det ligger i Ciudad de las Artes y las Ciencias, og er også hjem for delfiner i et bassin med mere end 24 millioner liter vand og en dybde på 10,5 m.

shutterstock_15696325

Som du kan se, så er der en masse akvarier i Spanien, der er virkelig spændende. Hvis du vil rejse til nogle af byerne, så husk at der er masser af flyrejser fra alle de store byer i verden til disse byer.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment