Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Amerika > Hvilke er de mest specielle parker i New York?

Amerika

Hvilke er de mest specielle parker i New York?

Hvilke er de mest specielle parker i New York?
marts 16
13:14 2016

New York er en by beliggende i USA, der er i stand til at kombinere grønne haver med høje skyskrabere. Derfor er New York en by, som du bør besøge mindst en gang i dit liv.

shutterstock_247248517

Her vil vi skrive om de to vigtigste parker i byen, Central Park og Uptown Parks.

Hvis du har besluttet dig for at tage afsted for at besøge en park, så skal du vide, at den bedste tid på året er mellem maj og september, da temperaturen her er mest behagelig, når du går og nyder landskabet. På den anden side, hvis du kommer mellem oktober og december, så vil du kunne opleve et imponerende efterår med blade i alverdens farver.

shutterstock_247549897

 Det er det perfekte tidspunkt at lære New York at kende!

Parkerne åbner som regel klokken 6 om morgenen og lukker ved midnat undtaget nogle udvalgte steder.

Det anbefales ikke at færdes i parkerne om natten, da det kan være farligt. Så hvis du vil prøve det, så er det altid bedre at gå ved en underjordisk tunnel. De er en hurtigere og sikrere måde.

Central Park er uden tvivl den vigtigste og kendte park i byen, og den er værd at bruge min. en dag i. Det bedste du kan foretage dig i parken, er at opleve kontrasten mellem by og natur i landskabet. Ydermere kan du opdage den musikken fra de vigtigste musikere i byen.

shutterstock_201621056

Uptown Parks er også en virkelig interessant park. Husk at tage praktiske sko på. Den er delt ind i nogle forskellige parker som High Bridge Park, Fort Tryon Park og Inwood Hill Park.

Hvis du vil rejse til New York, så husk at der er mange fly fra alle de store byer i hele verden, der går dertil. Du kan finde disse fly online til de bedste priser.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment