Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan du se i nærheden af Berlinmuren?

Europa

Hvad kan du se i nærheden af Berlinmuren?

Hvad kan du se i nærheden af Berlinmuren?
marts 29
09:58 2016

Berlinmuren er en af de mest populære og velbesøgte monumenter i Berlin, faktisk i hele Tyskland, og det er på grund af dens historiske betydning.

shutterstock_358457861

Men der er også en masse andre vigtige monumenter tæt på muren, der er værd at besøge mindst en gang i dit liv.

Det første er Brandenburger Tor, der er indgangen til boulevarden Unter den Linden. Den lå i Vestberlin, og det var her Ronald Reagan afholdte hans vigtige tale under den Kolde Krig. Ydermere er dette monument selve symbolet på Berlin.

shutterstock_307803398

Opdag den fascinerende by Berlin!

Et andet vigtigt monument er Checkpoint Charlie, beliggende på Friedrichstrasse, og det er et yndet sted for folk at tage billeder.

shutterstock_173373017

Hvis du vil vide mere om Berlinmurens historie, så husk at der findes et museum dedikeret til den, hvor du kan lære om dagligdagen som den så ud for 90 år siden. Udstillingen er meget k0mplet og veldokumenteret.

Du kan også besøge Tårepaladset, hvis du kommer forbi Friedrichstrasse. Det hedder Tränenpalast på tysk. Deter beliggende tæt på S-Bahn-stationen. Navnet er ment ironisk, da det ikke er et palads men derimod en gammel grænseovergang fra Øst til Vestberlin.

Som du kan se, så er Berlin en by, der er værd at gå på opdagelse i, og vi anbefaler at du bliver i minimum en uge. Ydermere er Berlin en by, som er utrolig at bo i, da hvert et hjørne er specielt. Det bedste ved byen er, at du kan besøge den på alle tidspunkter af året. Hvis du vil besøge denne spektakulære by, så skal du vide, at der er mange fly fra alle de store byer i Europa til de bedste priser på nettet.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment