Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Hvor kan man finde grønne lufthavne?

Tema

Hvor kan man finde grønne lufthavne?

Hvor kan man finde grønne lufthavne?
marts 30
21:20 2016

Over hele verden er det muligt at finde grønne lufthavne, der uden tvivl vil forbløffe dig. Vi vil i denne artikel forklare hvilke, der er de mest specielle lufthavne i verden, og hvilke der er de mærkeligste, fordi de er grønne.

Selvom der nogle steder findes elegante lufthavne såsom JFK i New York, så findes der også nogle virkelig mærkelige i andre byer.

Den første grønne lufthavn er JFK, hvor man kan finde en økologisk have med en masse forskellige typer planter, nogle af dem virkelig mærkelige. Ydermere er lufthavnens tag fyldt med kartofler, porrer og græs. Hvis du vil, så er det muligt at besøge køkkenhavemarkedet.

Lær de mest spektakulære grønne lufthavne at kende!

En anden vigtigt lufthavn, der har et køkkenhavemarked er den i Chicago, der tilbyder en vertikal have i terminal 3. Ydermere er taget fyldt med vegetation, og det er den største i verden.

Schiphol lufthavnen, beliggende i Amsterdam, har venteværelser med forskellige typer planter. På grund af det, så vil du befinde dig i en afslappende atmosfære, der er ideel når du er ude at rejse. Der er også en haveterrasse, hvor du kan nyde en bred variation af roser.

shutterstock_218296564

Til sidst har vi Changi lufthavnen i Singapore, hvor du kan opleve en sommerfuglesamling, hvor det store antal sommerfugle stammer fra en tropisk regnskov. Ydermere er der en have med nogle kaktusarter og solsikker, der kan minde de rejsende om, hvor de kommer fra.

shutterstock_252304117

Hvis du kan lide natur, så er det uden tvivl disse lufthavne du skal besøge!

Hvis du vil lære disse specielle steder at kende, så skal du bare benytte dig at de førnævnte lufthavne. Husk at der er mange fly fra alle de store byer til disse lufthavne til de bedste priser online.shutterstock_343268738

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment