Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Kunne du tænke dig at besøge et sandhotel?

Europa

Kunne du tænke dig at besøge et sandhotel?

Kunne du tænke dig at besøge et sandhotel?
marts 31
21:25 2016

I dag er det muligt at finde alle typer hoteller over hele verden, og nu er endnu en ny speciel type hotel ankommet… Det er sandhoteller. Du vil uden tvivl elske dem.

Der findes krystalhoteller, hvor man kan se Nordlyset, ishoteller, hoteller med underjordiske værelser eller værelser under vandet. Der er endda værelser formet som hunde eller katte, og de er alle virkelig originale. De mærkeligste værelser findes oppe i træer eller i kirker.

Kakslauttanen_glass_igloos_Northern_Lights_3

Men nu kan du overnatte i et værelse af sand i Holland takket være sandskulpturer i Sneek og Oss.

Opdag de mest specielle hoteller i hele verden!

Du skal vide, at denne type hoteller er midlertidige og holder til slutningen af september eller oktober afhængigt af vejret.

Hvis du vil vide lidt mere om disse imponerende hoteller i Holland, så skal du vide, at det er muligt at reservere online hos begge hoteller. Det er virkelig let. Du kan yderligere se en masse skulpturer lavet af dette materiale.

10709540-bo-i-et-sandslot

Som du kan se, så er der specielle hoteller over hele verden, men kun i Holland kan du besøge et sandhotel, selvom det kun er nogle måneder om året. Hvis du vil besøge disse spektakulære hoteller, så husk at der er masser af fly til Amsterdam fra alle de store byer til de bedste priser online. Fra Amsterdam er der cirka en time til Oss eller Sneek, byerne med sandhotellerne.

shutterstock_189267134

Hvis du er meget nysgerrig, så er sandhotellerne en fremrangende mulighed for at bo på et anderledes hotel end din familie og venner. Få en imponerende oplevelse du aldrig vil glemme!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment