Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > En ny temapark ankommer til Norge

Europa

En ny temapark ankommer til Norge

En ny temapark ankommer til Norge
marts 13
21:58 2016

Norge er ved at bygge en ny temapark, som vil stå færdig i slutningen af 2018. Det vil være den største i landet, og er dedikeret til vikingerne. Den hedder Asgard Vikingland, og den er blevet designet af ITEC Entertainment Group, der også stod bag Disneyland i Orlando.

Asgard Vikingland består af seks områder med forskellige temaer. Den første hedder Asgard Slotts Inngang, og er et spektakulært vikingeslot. Du kan også finde Midgard Tivoli, der er hovedpladsen, hvor du kan se kunstnere og forskellige typer lege.

shutterstock_179521169

Du kan også finde Grotten, der er en underjordisk verden, hvor de besøgende får muligheden for at slås mod en slange kaldet Nidhogg eller et monster kaldet Fireoyde,

Opdag vikingernes historie i denne temapark!

En anden vigtig zone er Skogen, hvor du kan sejle på en flod, og se en dværg, et magisk væsen og et ukendt monster fra Norges historie.

Ydermere kan du gå en tur i Havne Landsby, der er en typisk vikingehavn. Til sidst kan du nyde en autentisk vikingefestival i Valhal, hvor du vil føle dig som en ægte viking.

shutterstock_164429858

Selvom det lyder lidt underligt, så mangler denne temapark investorer for at kunne nå sin deadline om at stå færdig i slutningen af 2018 som planlagt.

Som du kan se, så kan du finde en autentisk temapark i Norge, hvor alt omhandler det interessante og oldnordiske samfund: Vikingerne. Der kan du opdage en ny fascinerende verden.

Hvis du vil rejse til Norge, så husk at du kan finde en masse rejser online på forskellige hjemmesider.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment