Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > De bedste surf-destinationer i Spanien

Europa

De bedste surf-destinationer i Spanien

De bedste surf-destinationer i Spanien
april 14
23:19 2016

I de senere år er surfing blevet en af de mest populære aktiviteter blandt unge mennesker. Nu hvor sommeren nærmer sig, så er det tid til at overveje de bedste destinationer at udøve denne fascinerende sport. Den spanske kyst tilbyder en bred variation af strande med fantastiske bølger til surfere på alle niveauer.

Zarautz, Baskerlandet.

shutterstock_177518288

Zarautz har en af de mest eksemplariske strande i Baskerlandet. Med sine mere end to kilometer er det den længste strand i det nordlige Spanien, der tiltrækker så mange surfere fra hele verden. Nogle af de professionelle surfere, såsom Hodei Collazo, Aritz Aranburu og Ibon Amatriain tog deres første skridt som surfere i Zarautz. Det er også et perfekt sted til at surfe med din familie. Tæt på Zarautz er der en lille billedskøn landsby, Getaria, som også har en lille strand. Den er kun 180 meter land men også egnet til surfing.

Pantin, Galicien.

shutterstock_112926478

Beliggende på den atlantiske kyst, har Pantín en af de fineste breaks i Spanien. I over 25 år har den været vært for en af de vigtigste surfkonkurrencer i Spanien, Pantín Classic Pro. Selvom oktober og november anses som de bedste måder at surfe, så er det godt hele året rundt.

El Quemao, Lanzarote.

shutterstock_203992186

Nogle af de mest fantastiske bølger i Atlanterhavet findes i El Quemao, i den nordlige del af Lanzarote. Derfor anses det som et af de bedste steder i verden at surfe. På grund af kraften i bølgerne er El Quemao især attraktivt for erfarne surfere. De bedste betingelser for at surfe findes som regel mellem oktober og marts. Et andet kendt sted på Lanzarote er Famar, som er mere velegnet til mellemgode surfere.

El Palmar, Andalusien.

I det sydlige Spanien findes et af de bedst kendte steder at surfe i El Palmar. Kystlinjen er omkring 4 kilometer lang, og tilbyder fantastiske bølger til både højre og venstre, perfekt for begyndere såvel som professionelle surfere. Ydermere tilbyder Palmar-området et væld af udendørsaktiviteter.

 

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment