Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Vil du lære Nazaré i Portugal at kende?

Europa

Vil du lære Nazaré i Portugal at kende?

Vil du lære Nazaré i Portugal at kende?
april 21
08:39 2016

I Portugal kan du finde mange forskellige typer byer, nogle af dem er rigtig kendte. De vigtigste er Lissabon, Porto og Fatima, men i dette tilfælde vil vi snakke om en lille by i Portugal, der hedder Nazaré. Du skal vide, at det tætteste land på Spanien har mange imponerende byer, der helt sikkert er et besøg værd.

Nazaré er en by beliggende ved kysten, 126 km fra hovedstaden, og den er virkelig speciel for portugiserne.

shutterstock_128748668

Opdag byen Nazaré i landet Portugal!

Den typiske ret er ris med hummer, og det er samtidig den bedste. Men byen er ikke kun gastronomisk, men også interessant at besøge. Ydermere kan du besøge de spektakulære strande med en masse hvide huse og nogle turistattraktioner.

I en del af byen kan du finde hovedparten af strande, huse og typiske restauranter. Ydermere er der sporvogn i byen. Denne sporvogn kan også benyttes for at nå udsigtspunktet Suberco. Her kan man se hele byen, og du kan tage billeder af nogle spektakulære steder som strandene.

Hvis du kan lide kirker, så er den mest specielle i denne by, Igreja de Nossa Senhora de Nazaré og Basilica de Nossa Senhora de Nazaré. Her kan du desuden finde mange butikker, hvor du kan købe forskellige souvenirs.

shutterstock_128914787

Hvis du vil besøge denne spektakulære by beliggende i Portugal, så skal du bare tage en fly til Lissabon, landets hovedstad. Husk at der er mange fly fra alle de store byer i verden til Lissabon, og her kan du tage et tog og ankomme til byen på omkring en time.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment