Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Harry Potter og hans forlystelsespark ankommer til Hollywood

Tema

Harry Potter og hans forlystelsespark ankommer til Hollywood

Harry Potter og hans forlystelsespark ankommer til Hollywood
april 29
09:19 2016

Harry Potter forlystelsesparkerne er beliggende i byerne Orlando og Osaka, men nu kommer parken også til Los Angeles, i Hollywood. Dette forår vil Harry Potter ankomme til Hollywood, og skabe et autentisk spektakel. Forlystelsesparken er baseret på “Harry Potters Magiske Verden”.

Hovedattraktionen er Harry Potter og den forbudte tur. Den foregår i 3D, hvor de besøgende kan opleve nogle scener fra de spektakulære Harry Potter film, uden tvivl en autentisk oplevelse.

Ydermere kan du opleve en rigtig Quidditch-kamp. Denne attraktion er beliggende i forlystelsesparken i Osaka, og det er virkelig spektakulært.

shutterstock_260339933

Nyd denne utrolige forlystelsespark beliggende i Hollywood!

Hvis din drøm er at udforske Hogwarts, så kan du vandre rundt i dette fantastiske sted, hvor du kan møde Harry Potter, Hermione og Ron.

Ydermere hvis du kan lide byen Hogsmeade fra filmene, så er det også muligt at besøge den.

I denne forlystelsespark er der mange forskellige slags rutsjebaner, nogle af dem er virkelig spektakulære. Den mest specielle er dog uden tvivl en flyvetur på hippogriff. Tæt på denne attraktion kan du smage den berømte smørøl. Du vil elske den, da den er så speciel,

Hvis du har besluttet dig for at ville besøge denne park, og du virkelig er vild med temaet og filmene om denne berømte karakter, Harry Potter, så er det bare at komme afsted. Du kan flyve fra alle de store byer i verden til Los Angeles, og her skal du bare finde det tog der kører til parken. Du kan finde priser på forskellige sider på nettet.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment